Reklama

Reklama

Na území žen

  • USA In the Land of Women (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Meg mi nějak sešla z očí a z mysli a přepadla mě chuť s tím něco udělat. Zestárla, holka jedna, ale s tím herecky uzrála. Dlouze by se dalo vykládat, jak byl ten film plný nejen lidských ale i filmových chorob, ale mně se chce říct krátce: byl svůj a zapůsobil na mě. Vzpomínala jsem i na sofistikovaně omšelou Meg a empatika Adama Brodyho ještě dlouho po tom, co dvd rekorder a všechno kolem usnulo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nezapomeň na tu scénu, ve který ho začínající policajt vyhulí mafiánskýmu bossovi." Asi začnu psát scénáře k soft pornu, protože se jedná o žánr s vysokou sledovaností i prodejností a mám dost málo fantazie na to, abych kazil podstatu nějakým žvatláním. Průzkumem trhu jsem však zjistil, že scénáře u nás automaticky generuje počítač HAL 69, takže ve mně Carter nezíská konkurenci. To je asi dobře, protože o něj právě svedly boj matka s dvěma dcerkami a na to je potřeba být ve střehu. Já jsem moc nebyl, takže jsem se občas pousmál, chvílemi jsem si zdříml a brzy jsem zjistil, že je mi tak nějak jedno kdo, komu, s kým, za čími zády nebo za kolik. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Svým, jemným humorem úsměvný a hereckou kvalitou silný příběh dvou žen (matky a dcery), vzhlížících k životní síle respektive ciničnosti spisovatele porno scénářů v podání Adama Brodyho. Do rolí matky s dcerou dosaďtě, nádhernou Kristen Stewart s vyzrálou Meg Ryan, přidejte faktor tragédie, odečtěte citové vydírání a výjde vám tahle upřímná, milá a moc krásně natočená oddechovka. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tento snimek me prijemne prekvapil. Zrucne se v nem misi drama a romanticka komedie. Herci nepatri mezi absolutni spicku (Meg mozna kdysi patrila :-) ), ale jsou dostatecne charismaticti a nemel jsem problem jim jejich repliky uverit. Z filmu na me vyzarovala pozitivni energie, coz se mi u romanticke komedie uz dlouho nestalo. Pekny filmecek, ktery muzu jen doporucit... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní film. Polovinu času jsem si na něj zvykal, pak se mi zas od něj nechtělo. Dialogy jsou sice vybroušené, ale nedávají příliš smysl. To je asi důvod, proč se mi nepovedlo srůst s hlavním hrdinou. Ten je takovej nemastnej neslanej, ale hlavně úplně divnej. Na Nezávislé léto je to samej Hollywood, na komerci zase málo debilní a málo vtipný. Film tak zůstal někde uprostřed cesty, mainstreamové obecenstvo to nebude bavit a na art je to prostě moc plochý.70% ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama