Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka, jejíž dítě zemřelo při útoku dinga v australském vnitrozemí, je obviněna z dceřiny vraždy. Snaží se prokázat vlastní nevinu, ale všichni, včetně médií, stojí proti ní... (TV Prima)

Diskuze

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

tak já myslím že když je ten film podle skutečnosti tak určitě zjišťovali jak to bylo přesně a i o psech dingo,ale musím dodat že vlastně Linda Chamberlainová (Streep) skoro vůbec nevyváděla,sama jsem mamčou a kdyby se tohle stalo mému dítěti asi bych udělala větší rodeo.

Happens

Happens (hodnocení, recenze)

Souhlasím, ale fakt je, že jsem neviděl psa, co by kůži neroztrhal, když vyjídá maso z kůže, ta kůže je vždy na cáry a navíc jsem se po tom pídíl a zjistil, že pes dingo kůži roztrhá na kusy a pak začne vyjídat maso; tak či onak je to hnus, ale zajímala by mě pravda.

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

oni tam přece říkali u toho soudu že pes Dingo to miminko vytáhnul z oblečení protože nejedí kůži nebo co,takže ho jakoby vyjedl z kůže,no prostě hnus.Ale film se mi určitě líbil a tady je jasně vidět jak lidé kteří nemají skoro žádné informace a zakládají na "jedna baba povídala" historkách,to je síla,a takové stupidity u kterých zůstává selský rozum stát to je fakt síla.

Happens

Happens (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, jak ten příběh pokračuje ve skutečnosti. Nevíte o tom někdo něco? Je možné, aby ho odneslo dingo a neponičilo hadry, aby tam nikde nebyla kapka krve, a šetrně to dítě vysvlkéklo a sežralo i se všema kostma. To dítě má zrhuba 6-7 kg. Nějak se mi to nezdá...

Reklama

Reklama