foto

Nick Tate

  • nar. 18.6.1942 (75 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sněhová královna 2
2013 Velký Gatsby
2012 Qian Xuesen
2011 Elitní zabijáci
2007 Generace GEN
2002 Junction Boys, The (TV film)
Minuty strachu (TV film)
Útok na Alžbětu (TV film)
1996 Postel plná růží
1993 Císařovi hosté
1992 Bdělé oko veřejnosti
President's Child, The (TV film)
Šéfka (TV film)
1991 Hook
Ocel a krajky
1989 Návrat od řeky Kwai
Police State (TV film)
1988 Alien Years, The (TV film)
Olive (TV film)
Výkřik ve tmě
1987 Volání svobody
Year My Voice Broke, The
1986 Ivanhoe (TV film)
1985 Záhadná pláž
1979 Licensed to Love and Kill
1977 Summerfield
1976 Alien Attack (TV film)
Cosmic Princess (TV film)
Destination Moonbase Alpha (TV film)
Devil's Playground, The
Journey Through the Black Sun (TV film)
1969 Bitva o Británii
Ponorka X-1
The Oblong Box
1966 Člověk pro každé počasí

TV seriály

2014 Mizera (TV seriál)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
The Mirror Has Three Faces (S04E10)
Face Time (S04E04)
2011 SLiDE (TV seriál)
2010 The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
2008 Na východ od všeho (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Nepopsaný list (S01E03)
1999 Farscape (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dva otcové (S06E11)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Čest mezi zloději (S06E15)
1996 Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Cow and Chicken (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1994 Red Planet (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Poslední úkol (S04E09)
1989 Dolphin Cove (TV seriál)
Open House (TV seriál)
1988 True Believers (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Special Squad (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Scales of Justice (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Holiday Island (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Patrol Boat (TV seriál)
Place in the World, A (TV seriál)
1978 Spearhead (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
1973 Ryan (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Over There (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Dynasty (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1965 My Brother Jack (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1981 A Country Practice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace