foto

Nick Tate

  • nar. 18.6.1942 (77 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sněhová královna 2
2013 Velký Gatsby
2012 Dr. Qian Xuesen
2011 Elitní zabijáci
2007 Generace GEN
2002 Minuty strachu (TV film)
The Junction Boys (TV film)
Útok na Alžbětu (TV film)
1996 Postel plná růží
1993 Císařovi hosté
1992 Bdělé oko veřejnosti
President's Child, The (TV film)
Šéfka (TV film)
1991 Hook
Ocel a krajky
1989 Návrat od řeky Kwai
Police State (TV film)
1988 Alien Years, The (TV film)
Olive (TV film)
Výkřik ve tmě
1987 The Year My Voice Broke
Volání svobody
1986 Ivanhoe (TV film)
1985 Záhadná pláž
1982 Cosmic Princess (TV film)
1979 Licensed to Love and Kill
1978 Destination Moonbase Alpha (TV film)
1977 Summerfield
1976 Alien Attack (TV film)
Devil's Playground, The
Journey Through the Black Sun (TV film)
1969 Bitva o Británii
Ponorka X-1
The Oblong Box
1966 Člověk pro každé počasí

TV seriály

2019 The Strange Chores (TV seriál)
2017 Černá listina (TV seriál)
Killgannon Corporation (č. 48) (S05E07)
2014 Mizera (TV seriál)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Zrcadlo má tři tváře (S04E10)
Čas tváře (S04E04)
2011 SLiDE (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2010 The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
2008 Na východ od všeho (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Nepopsaný list (S01E03)
2003 Farscape (TV seriál)
A Constellation of Doubt (S04E17)
2000 JAG (TV seriál)
Bumerang, část 2. (S05E16)
1999 Ztracený svět (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dva otcové (S06E11)
1998 JAG (TV seriál)
Návrat Jimmyho Blackhorse (S03E21)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Čest mezi zloději (S06E15)
1997 Cow and Chicken (TV seriál)
1996 Skutečná dobrodružství Jonnyho Questa (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Going Home (S03E06)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Dvojí hra pod Jižním křížem (S12E20)
1994 Red Planet (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Poslední úkol (S04E09)
1989 Dolphin Cove (TV seriál)
Open House (TV seriál)
1988 True Believers (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Butterfly Island (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Special Squad (TV seriál)
1983 Scales of Justice (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Holiday Island (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Patrol Boat (TV seriál)
Place in the World, A (TV seriál)
1978 Spearhead (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
The Dorcons (S02E24)
The Immunity Syndrome (S02E23)
Dorzak (S02E21)
další epizody (6)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
The Lambda Factor (S02E17)
The Beta Cloud (S02E16)
Space Warp (S02E14)
další epizody (20)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
Another Time, Another Place (S01E16)
The Full Circle (S01E15)
Earthbound (S01E14)
další epizody (16)
1973 Ryan (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Over There (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Dynasty (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
Záhada Boscombského údolí (S02E06)
1965 My Brother Jack (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Video kompilace

1999 Akta X: Jedináček (video kompilace)

Režijní filmografie

TV seriály

1981 A Country Practice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky