Reklama

Reklama

Mladý Thajec Kam se vydává na cestu do Austrálie, aby získal nazpět svého ukradeného slona. S pomocí vychytralého policejního detektiva brzy zjišťuje, že pachatelem je tajemná žena vlastnící obchod pojmenovaný Tom Yum Goong. V nerovném měření sil s mnoha protivníky se Kamovi hodí jeho vynikající bojové schopnosti. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (347)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Až uvidíte někdy nějakého thajce, tak mu prosim pěkně nešahejte na jeho domácího mazlíčka. Tony Jaa má velkého mazlíčka. Má slona. A když mu ho ukradnou tak ho to fakt hodně nasere. Po romantickém dvacetimunutovem úvodu, kdy všichni jezdí na slonech, objímají slony, starají se o slony a provádějí podobné blaholibé činnosti to přijde. Tony jde svému mazlíčkovi koupit na trh obojek a mezitím mu jej ukradnou a převezou na salám do Sydney. Tony se nasere a jede tam taky a pak pořád všechny mlátí a mlátí. Jenomže je to dost stereotypní. Krom jedné scény s čluny jde pořád dokolečka o to samé. Pravda Tony se dobře ohání, ale to nestačí. A navíc ten příběh! Jéjej. Možná to nějaký příběh původně mělo. Ale po přestříhání pro evropského diváke se z Protectora stává jeden velký ajntopf. Doporučuju jen fanouškům Tony Jaa a milovníkum šál. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí uncut verze jsem pouze seděl a kroutil hlavou. Tony Jaa je ďábel. V závěru filmu brutálně láme všechny možné kosti, přeřezává svaly a ukazuje, kdo vládne světu bojových umění. Kdyby Protector strávil méně času nudnými pasážemi, byl kratší a obsahoval jen akční scény, nebyl by důvod k námitkám. Bohužel tomu tak není. Tony Jaa se vydává po stopách svých dvou slonů a divák jen žasne, co dokáže tenhle mladý Thajec za věci, aby zachránil "unesená" zvířata. Ve filmu jsou celkem tři výjimečné akční scény. Jedna velmi dlouhá cesta Tonyho k bossovy přes celou restauraci (hotel?). Druhá je bitka postupně s třemi soupeři přes machrujícího capoeristu Lateefa až k wrestlingové postavě Nathana Jonese(snad se nepletu). Poslední třetí je závěr filmu, ve kterém i přes bodnutí do břicha vytahuje nejbrutálnější údery, poskakuje jako opice a aby toho nebylo málo vzpomene si na staré učení, které znehybní soupeře. Tyhle scény by mě stačili na 5*, ale zbytek to natolik kazí, že slabé 3 jsou více než dost. Já bych pro svého mazlíčka nedokázal udělat to, co Tony... :) ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Maminko, oni mi vzali mého domácího mazlíčka - slona, tak já se vydám na jiný kontinent a půjdu jim zlámat všechny kosti v těle, jo? Můžu? Prosííím... Dobře broučku, tak běž a až budeš bojovat s třímetrovými anomáliemi lidské rasy a budeš mít po ruce slůně, hoď ho po nich... No, nebudu to v sobě už déle držet a vykřiknu: "Proboha, proč k tak luxusním bojovým scénám tak stupidní scénář?!" Bitky a efektní akrobatické předváděčky jsou naprosto úchvatné a navíc Tony Jaa je zvládá i bez speciálních efektů a častého střihu! Opravdu škoda, že mu nevymysleli lepší dějové pozadí... 7/10 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Naprostý nekompromisný masakr od začátku až do konce. V návalu takové geniální akce jsem s to odpustit jakékoliv jiné nešvary. VELMI velké množství nezapomenutelných momentů (schodiště bez střihu, a hlavně konec, kde byl pravděpodobně překonán nějaký rekord) Co by hlavní hrdina neudělal pro svého milovaného slona. A co na tom, že ta okolní zápletka není z těch nejinteligentnějších. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Sakra to se opravdu nedá natočit něco alespon trochu smysluplného a originálního....??? Za akční bojové scény jasných 80%.!!! ale za zbytek naprostý ""Odpad""!! Tenhle film (ani nevím jestli se tomu dá tak říkat).....?, to je jako když člověk čumí na porno... kecy a příběh přetáčí a pouští si jen "akci". ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Natáčeno dva roky, použito přes 600 filmových pásů. (hot_spot)

Související novinky

Tony Jaa sa vracia

Tony Jaa sa vracia

05.08.2005

V thajskom akčnom filme Ong-Bak sa dovtedy neznámy borec Tony Jaa predviedol v plnej sile, film sa stal veľkým hitom vo viacerých kútoch sveta (a dotiahol to dokonca aj do našich kín) a Tonyho začali… (více)

Reklama

Reklama