Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Recenze (65)

pirate 

všechny recenze uživatele

Většina filmu založena na scénách odehrávajících se v autě. Chvíli je to napínavé, ale potom až nudné. Konec to vyrovná zpět k lepšímu. 45%. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Prakticky one man (woman) show potřebuje vynikajícího herce v hlavní roli a výbornou režii. Bohužel filmu schází obojí. Rachel Miner nehraje špatně, ale není to na hlavní roli a už vůbec ne na táhnutí celého filmu. Korunu všemu dává tmavá noc a zmatená kamera, která z filmu dělá změť záběrů, ve kterých se dá jen těžko orientovat. Na nějakou charakteristiku postav a důvody jednání rovnou zapomeňte. Jako film špatně natočené a jako horor neinvenční a bez atmosféry. ()

BOIKOT odpad!

všechny recenze uživatele

opravdu neskutečná blbost o jedné moc pěkné holce která má fobii z automoblů A náhodně si ji vybere vrah jako svou hračku . Co se týče hereckých výkonů tak jako když slepci hrají na housle tedy hrůza a děs a je vidět že nestačí hezky vypadat ale taky něco zahrát ! Nejlepší byl asi ten dědula kterýmu vůbec nebyl dán prostor a nebo stopař ! Konec stál taky za prd !Téma je 100x ohrané .to by mi vůbec nevadilo protože horory a SLASHERY mám rád, ale tenhle se fakt moc nepoved ani atmosféra mě neoslovila . ps: docela mě pobavila scéna kdy toho stopaře v plný rychlosti přejedou, on hodí salto mortale, oni ho usadí do auta a dále stopař reaguje jako by se mu nic nestalo ! Né že by skuhral, křičel bolestí ba ani se nezadýchal .A nebo ta scéna kdy Penny vystrašená a udýchaná vyhlíží z aouta vraha a přitom si mele jmená zvířat! Např :Žirafa,antilopa,nosorožec. Prostě člověk čeká lekačku a dostane dárkem jmána zvířat o kterých v danou chvíli ani nepřemejšlí. ()

Daeneryss 

všechny recenze uživatele

Film sice měl pár světlích okamžiků,ale kdyby trval o polovinu méně nic by nám neuteklo...Předpokládám, že slečna už bude vážně jezdit jen na kole,pokud přežila...A film poukazuje - nikdy nebrat stopaře i kdyby jste je srazily. ()

Reklama

Reklama