Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá hvězdička pouze za ústřední duo Redford/Fonda, protože je to klasická (ač místy relativně vtipná) romance, kterých už jsem viděl minimálně padesát a naprosté minimum z nich je výjimečné aspoň něčím. Ne, že bych se nudil, ale nebylo v tom opět nic objevného, na co bych si s odstupem vzpomněl. 70% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie, která nezapře svůj divadelní původ, díky němuž disponuje špičkovými dialogy, a která je kvalitně obsazena populární dvojicí Robert Redford a Jane Fondová. Oba si své role užívají a ve vedlejších rolích jim zdatně sekunduje tým pomocníků. Veselohra o mladém nezralém manželství, které čelí prvním skutečným problémům při zařizování svého prvního obydlí. Řada kvalitních gagů a klasických hlášek. Celkový dojem: 80 %. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprosto poctivá veselohra šedesátých let z pozitivně naladěné Ameriky. Do toho s dvěma hvězdami - Robertem Redfordem a Jane Fondou a zfilmovanou divadelní hrou, která když se natočí jakkoliv, tak věřím, že pokaždé bude naprosto jiná a pokaždé dokáže bavit. Jednoduše proto, že dialogů na zasmání by se na takový nápad dalo vymýšlet snad i do nekonečna. Super komedie. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Konverzačka jak má být, má totiž všechno, co má taková upovídaná komedie mít - švih, skvělý dialogy, inteligenci, vtip, absurdní situace a dva charismatický protiklady, který se přitahovaly. Jane Fonda je rozkošná a Bobik Redfordu snad nikdy nebyl roztomilejší (hlavně naboso... :-) ). Jasně z toho čišící teatrálnost mi nevadila tak, jako přes skvělou zábavu přecejen probleskávající hlušší momenty. Proto * dolů. Ale točit se takový romantický komedie dneska, tak chrochtám blahem. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč v programu bylo napsáno tragikomedie... Hloupost. Vynikající komedie s mladým Redfordem a Fonda, ve které se smějete i šesti, devíti a ve skutečnosti pěti poschodím, protože to betonové se nepočítá. Velmi milé. Jane je úžasně veselá a trochu trhlá a Robert je ve své poněkud neobvykle komické roli k sežrání. K tomu ten byt... :) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Když Corie (Jane Fonda) dává zmuchlané noviny do ledničky, láhev, kterou tam dala dříve, je pryč. (anezzik)
  • Je to jeden z najobľúbenejších filmov Jane Fondovej. Raz na Twitteri napísala: „Škoda, že sme nikdy neprinútili Neila Simona urobiť pokračovanie... tie isté postavy o 40 rokov neskôr.“ (Arsenal83)
  • Robert Redford nenávidel celý deň nosiť oblek a kravatu, čo si jeho postava vyžadovala. Počas prestávok medzi nakrúcaním mal Redford obuté westernové čižmy a čierny kovbojský klobúk. (Arsenal83)

Reklama

Reklama