Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatická dvojica Redford-Fonda to tu roztočili v plnej paráde. Bavilo ma pozerať na tie ich doťahovačky a slovné prestrelky, hlavne keď zistili, že v manželstve nie je nič také ako si predstavovali. Najmä J. Fonda bola perfektná, s tým jej prehnaným entuziazmom niekedy dokázala Redforda dostať do peknej manželskej vývrtky a poriadne mu vytočiť jeho naškrobený límec. Do toho keď sa primiešal pán Velasco tak o príjemnú a nenútenú zábavu bolo postarané. Kto hľadá niečo na oddych alebo niečo na pozretie vo dvojici tak toto je tá správna voľba. 75/100 ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Ti amíci jsou teda padavky, když se tak zadýchají chůzí do pátého patra… :-) Ale ne, byla to legrace, i když mi pár minut trvalo, než jsem se „naladil“ na nevídaně živelný elán v podání Jane Fonda. Zkrátka ženská k pomilování nebo na zabití… Svěží romantická komedie o prvních novomanželských peripetiích poněkud nesourodého páru, a jak v závěru lehce ubrala plyn Jane Fonda, tak ho pořádně sešlápl do té doby rezervovaný právník Robert Redford, který své drahé polovičce beze zbytku dokázal, že se taky umí odvázat. Návštěvy tchýně, bláznivého souseda nebo telefonního technika úsměvné soužití ústředního páru skvěle doplňují. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Očakával som podľa názvu snímky, že by sme sa dočkali aj pár záberov na nohy zvodnej Jane Fondy, no názov zjavne klamal. Miesto toho sme sa dočkali nôh Redforda. Film začal veľmi zaujímavo, vyzeralo to, že sa celý film bude odohrávať v nastolenom tempe, no po hodine to začalo nudiť a tiež sa ukázalo, že do filmu sa toho veľa nevložilo, pretože pôsobí nízkorozpočtovo medzi kulisami jedného otrasného bytu. Áno, je to pravdepodobne jedna z najlepších rolí Jane Fondy, ale to neznamená že jedna hviezda utiahne celý film. Na moje potešenie tu Jane pripomínala svojou ryšavou šticou moju obľúbenú Amy Adams. Robert Redford vo svojich 31 rokoch hral ako vždy dobre. V snímke sa veľa postáv neobjaví, ale polovica z nich dosť lezie na nervy, obzvlášť Redfordova svokra ako aj francúzsky "modrofúz". Posledných 40 minút bola naozaj dosť nuda. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Kadenci fórů, jakou film nasadil od úvodních minut jsem hodně dlouho neviděl. Peprné dialogy jsou neskutečnou smrští originálních gagů a neotřepaných hlášek, které bez problému fungují i dnes. Jedinečné aroma 60. let a bravurní duo, které skvěle doplňují vedlejší postavy. Přemilý a lehce bláznivý kousek nejen o nesnázích partnerského soužití. Scény, v nichž se Jane nemůže od Roberta odlepit, jsem mu celkem záviděl... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Až na ten ujetý konec, to byla parádní konverzační komedie se spoustou výtečných hlášek. Dabing se povedl výtečně, originál neznám, ale též to muselo být výborné. Bohužel ke konci už Jane Fondová trošku tlačí na pilu a vůbec jsem nevěděl, co si o jejich manželské krizi mám myslet. Bylo to myšleno vážně? Nebo to byl jen záchvat paniky a potřeštění? Až na ten konec paráda, hlavně Charles Boyer zcela odzbrojující. Hudba: Neal Hefti ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Když Corie (Jane Fonda) dává zmuchlané noviny do ledničky, láhev, kterou tam dala dříve, je pryč. (anezzik)
  • Je to jeden z najobľúbenejších filmov Jane Fondovej. Raz na Twitteri napísala: „Škoda, že sme nikdy neprinútili Neila Simona urobiť pokračovanie... tie isté postavy o 40 rokov neskôr.“ (Arsenal83)
  • V roku 2002 bol film na 96. mieste v rebríčku „100 najväčších melodrám všetkých čias“ Amerického filmového inštitútu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama