Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

nash. 

všechny recenze uživatele

Stejně jako tenhle film je i život je někdy hořký, někdy vtipný, někdy všední. Spousta scén je opravdu ze života a výborná dvojka Vaughn-Aniston mu dodává nejen správnou štávu, ale také životnost. Zkrátka film od kterého jsem nic nečekal, a od kterého jsem dostal vrhovatě zábavy na téma partnerského soužití a vrchovatě situací u kterých jsem s usměvěm souhlasně pokyvoval hlavou.. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem o něco více nápaditosti. Vždyť má jít o romantickou komedii s přesně opačným dějem, než je u všech ostatních. Škoda, že se Rozchod! nepovedl. Aniston se vrací k toporným postavám a vůbec mě nezaujala, narozdíl od Vince Vaughna. Ten svou kulometnou palbou slov dokáže vyvolat na tváři nenucený úsměv se stejnou lehkostí, s jakou dokáže přejít vyhazov z bowlingového týmu. Naschvály nejsou špatné, ale měřit se s Válkou Roseových nemůžou. Mou nejoblíbenější postavou se stal barman, který byl zahrán vskutku zajímavě a Vinceův starší bratr Vincent D'Onofrio. To je pan herec :) Jeho poslední scéna neměla chybu. Je to škoda, ale film mi více nenabídl a tak jej neodměním ničím jiným, než zaslouženým průměrem. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Nějak mi k tomuhle filmu nepasuje ten žánr komedie. Romantický film to je bez pochyby. Samozřejmně nějaké ty vtipné scény se zde najdou ale je jich minimálně a nejsou takové, že bych se vyloženě smál až nahlas. Krásná Jennifer Aniston a sympaťák Vince Vaughn, který mně potěšil, protože ve filmu hraje GTASA, vytovořili dvojku, která se k sobě skvěle hodí. Pro mně osobně je tento film něčím zajímavým, jen nevím čím. Něco takového jsem ještě neviděl. Docela se mi líbilo, že se na konci nekonal žádný happy-end. Taky nemůžu říct, že bych se celých 105 minut nudil. To rozhodně ne!! Zhruba těch 105 minut jsem ztrávil v celku příjemně! ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

uplne priemerna komedia lakajuca ludi na jenifer aniston a vince vaughna, avsak vince je jednoznacne lepsi (hoci im to obom sekne ako dvojici), anistonova je len pekna a to je pre mna velmi malo. napad o rochode a naslednom boji o byt bol pretaveny len do podpriemeru a vedel by som si to predstavit aj v lepsom prevedeni, viac vtipkov atd., no ale film je jednoznacne len o nalakani ludi, takze dilo se nekona, nuda jo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jon Brion: 1. Crazy Little Thing Called Love - Dwight Yoakam ,2. Who Loves You Baby - Telly Savalas ,3. Story of My Life - Social Distortion ,4. The Break-Up Theme - Jon Brion ,5. Timebomb - Old 97's ,6. Boogie Nights - John Michal Higgins/Sumphony of Guys ,7. Ay Cosita Linda - Perez Prado ,8. 26 - Shawn Lee ,9. It's Only a Paper Moon - Ella Fitzgerald ,10. Mirror - Jon Brion ,11. Time - Rich Jacques ,12. La Vem a Baiana - Jussara Silviera ,13. I Can See Clearly Now - Johnny Nash ,14. Rainbow Connection - John Michal Higgins/Sumphony of Guys, ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Vince Vaughn musel kvůli roli zhubnout 13 kilogramů. (imro)
  • Rozchodová komedie stála Universal 52 milionů, a už během prvních třech dnů promítání (2. – 4. 7. 2006) vydělala na první příčce neočekávaných 39,1 mil. dolarů. Celkový obrat se v USA vyšplhal na 118,7 milionu. (imro)
  • Původní závěr se nelíbil divákům na testovací projekci, a tak herci museli zpět před kameru. Podle zákulisních informací snímek nakonec nekončí příliš odlišně, jen se přepsalo několik scén. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno