Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mejdan se v tomto ostrém dramatu stává metaforou promarněných životů hrstky mladých hipsterů. Povaleč Syd se ani po několika měsících nedokázal vyrovnat s tím, že ho opustila přítelkyně London. Když se jednou probere k vědomí během nekonečného maratónu večírků, kamarádka mu řekne, že se London chystá odstěhovat do Los Angeles s novým přítelem. Ačkoli ho nikdo nepozval, rozhodne se Syd vyrazit na velký rozlučkový mejdan a promluvit si s ní dřív, než mu navždy zmizí z očí. A nejen o tom, proč jí nikdy nedokázal říci, že ji miluje. Vezme si s sebou jako podporu Batemana, který mu právě přinesl novou dávku drogy. Popíjejí, šňupají kokain a vedou nekonečné hovory o lásce, citové bolesti, hledání smyslu života i boha, ale většinou o sexu. Když dorazí London, sedí Syd dál v koupelně a povídá, takže ho nakonec Bateman musí téměř donutit, aby za ní šel. Po zpočátku rozpačitém setkání se Syd a London rozhodnou odejít, aby si promluvili v soukromí. Což bude mnohem obtížnější a divočejší, než by se mohlo zdát. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Celé dohromady je to tak trochu nesmysl, ale rozfázováno do jdnotlivých scén v pohodě filmek...Celý film se odehrává na záchodě na akci, kde je snad 100 lidí, ale je obsazen jen čtyřmi aktéry, které nikdo neruší. Celou dobu nechtějí aby na nich někdo něco poznal a po několika gramech koksu opravdu nikdo nic nepozná, stejně diskutabilní jsou i některé dialogy. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla před 10ti lety a vím a teď to chápu, že jsem tam jako plno věcem neporozuměla :) A ono se není čemu divit...Teď jsem na to měla úplně jiný pohled a intenzivně všechny okolo sebe přesvědčuji, ať se na něj podívají, jelikož je tam tolik "moudrosti" a tolik řečeného, že se z toho dá roky čerpat do života :) Ano, je to myšleno s nadsázkou, ale zároveň je to pravda :) Láska je prostě někdy svině a zlomené srdce do života prostě patří :) Buď Vás to posílí či položí na kolena, jak v případě našeho hlavního hrdiny... :) :) Biel a Chris jako pár vypadají velice pěkně a na Biel se celkově dobře kouká :) Stathama jsem prvotně ani nepoznala - páč - má vlasy :D :D A to fakt ne :D Takže - doporučuji, ale každý to nerozdýchá, páč většina filmu se odehrává na záchodě, kde se šňupe koks a vzpomíná se na roky štěstí s dívkou, která se dole pod Vámi baví na párty :) Ale je to opravdu hodně intenzivní film a rozhodně ho chci vidět znovu :) ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Konverzačka dvou týpků z jednoho dne, prakticky z jedné párty, o tom, jak si každá z nich dojebal vztah. Drogy, pěkný holky, Jessica Biel, Isla Fisher s úžasným přízvukem, Jason Statham, když měl ještě vlasy. Pohoda jazz. Vadila mi režisérsky nezvládnutá hádka - to bylop moc umělý. # [viděno: monitor, 2.0->5.1] # příběh 6 | hudba 6 | humor 0 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

Jak může být v popisu, že to je dráždivý film? Po 30 minutách máte jejich nadávek plný kecky a Stathamův monolog tomu jen nasadil korunu. Pak se jen v duchu modlíte, kdy s tím přestanou a začnou chvilku mluvit slušně. Upřímně, nedočkáte se toho. Určitě to má i svoje příznivce a já právě přepisuji komentář, protože jsem až na několikátý pokus prohlédla smysl. Je to dokonalý pohled na živoucí trosku, kterou z "normálního" dospělého muže udělala jediná žena a slepá láska k ní. Syd nepředstavoval sice ukázku typického a normálního přítele, ale přesto si nezasloužil, aby s ním tohle udělala jedna žena, která s ním nejednala fér. Chyby a špatnosti se dají hledat na obou stranách. Postava London je jednoduše hezká svinská mrcha, jenž se v minulosti snažila manipulovat s mužskou tvrdohlavou vůlí někam, kam nepatřil. Mrcha s neschopností diskutovat o problému či přijmout jiný názor. Jen (s)prostý smutný příběh toho, jak se dokáže někdo chovat k druhému jako ke kusu hadru či neviditelné osobě postrádající ducha a city. Tohle je příklad toho, jak to může skončit. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu mě spíš než název, který také dokáže přitáhnout pozornost diváka zaujalo obsazení. Chris Evans v jedné ze svých velice náročných rolí a Jessica Biel jako povrchní holka s přezdívkou London. Mám ráda prolínání přítomnosti s minulostí a pozvolné osvětlování příběhu a osudů postav. Syd, který se stal troskou poté co ho opustila krásná London se dostává na rozlučkovou párty již jmenované slečny a tam uvažuje nad tím co se životem přitom fetuje a pije alkohol s chlápkem, kterého ani nezná a skrývá svou bolest za závislost a clonu nevzhledného pobudy. Oceňuji propracovanost postav ale někdy je to na diváka příliš. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Dane Cook, ktorý hrá Georga, v skutočnosti vo filme používa niektoré repliky z jeho stand up vystúpení. (Arsenal83)
  • Celé natáčení probíhalo v New Yorku. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno