foto

Ned Bellamy

  • nar. 7.5.1957 (62 let)
    Dayton, Ohio, USA

Biografie

Narodil se 7. května 1957 v Daytnu v Ohiu Billovi a Nelle Bellamy jako nejmladší ze tří dětí. Dětství strávil v Joplinu, Missouri. Pak se jeho rodina přestěhovala do Kalifornie. Jeho bratr pracuje jako americký velvyslanec v Keni a jeho setra je víceprezidentka v africké cestovce v LA. Po promoci na UCLA (University of California, Los Angeles) se svým spolužákem našli jeden divadelní spolek, kde hráli.

Ned se poté objevoval v mnoha seriálech a filmech jako BOSTONSKÁ STŘEDNÍ, PRÁVO A POŘÁDEK, LEGENDY Z DOGTOWNU, JERICHO nebo WAR, INC. V roce 2008 si zahrál v prvním díle TWILIGHT ságy Waylona Forge a zahostoval si v seriálu TERMINÁTOR: PŘÍBĚH SARAH CONNOROVÉ.

SydneyB

Herecká filmografie

Filmy

2019 Panama
2018 An L.A. Minute
2017 Blood Money
2014 Wall Street (TV film)
2013 Watercolor Postcards
Wish You Well
2012 Crazy Eyes
Nespoutaný Django
Reportér
2010 Saw 3D
2008 Stmívání
Válka a. s.
2007 Skills Like This
Závan smrti
2006 Kontrakt
Králové ro(c)ku
Two Tickets to Paradise
Špatným směrem
2005 Ledová sklizeň
Legendy z Dogtownu
London
2004 Můj soused zabiják 2
Saw: Hra o přežití
2003 Porota
2001 Elita
2000 Charlieho andílci
Honička na chlapa
Nebezpečný kód
1999 Jack Bull (TV film)
Kolébka ve větru
Mystery Men
Netopýři
Tanec smrti
V kůži Johna Malkoviche
1997 Con Air
Ta zatracená kočka
1994 Cobb
Ed Wood
Floundering
Je bezva bejt čuně
Vykoupení z věznice Shawshank
1993 Carnosaur
Twenty Bucks
1992 Bob Roberts
Dům IV
Soukromý případ (TV film)
Univerzální voják
1991 Autorská křeč (TV film)
Deadly Desire (TV film)
Otec bez závazků (TV film)
1990 Gunsmoke 2: Poslední Apač (TV film)
Osudový půvab
1989 Wired
1988 Noc předtím
1987 Desperate (TV film)
1983 I Want to Live (TV film)
1982 Illusions

TV seriály

2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Last Minute Resistance (S04E19)
2016 The Detour (TV seriál)
The Pilot (S01E01)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Mr. & Mrs. Anderson (S09E15)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Z modrého nebe (S01E05)
Epidemie (S01E04)
Štvanice (S01E03)
další epizody (4)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Hatchet Tour (S04E09)
Outlaw (S04E08)
Money Trap (S04E07)
Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
2012 Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
Rozjeďte to se mnou (S03E01)
2011 Treme (TV seriál)
Na sestupu (S02E03)
Všechno co dělám, bude funky (S02E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Smolné štěstí (S03E14)
2009 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál) - herec, a.z.
K majáku (S02E20) - a.z.
Někdo musí bdít, když jiní musí spát (S02E16)
Zpěvy pouště (S02E15)
další epizody (4)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S07E16)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pozemšťané jsou zde vítáni (S02E13)
2007 WordGirl (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
36 hodin (S02E07)
Jericho (TV seriál)
One If by Land (S01E20)
Casus Belli (S01E19)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Jejich příběh (S06E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dependent (S08E14)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Koleda koleda (S03E07)
Pohotovost (TV seriál)
Darfur (S12E15)
Jádro věci (S12E14)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pověst nadevše (S02E22)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj průšvih (S03E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Právo matky (S06E01)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Fatigues (S08E06)
1988 MacGyver (TV seriál)
Vyjednávač (S03E15)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Next Generation (S01E09)
1986 MacGyver (TV seriál)
Ošklivé káčátko (S01E18)
1982 M*A*S*H (TV seriál)
Kde je vůle, tam je i válka (S10E17)

Dokumentární

2002 Tim Robbins - hráč od srdce (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace