Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (104)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank a Amy sú dvaja mladý ľudia, ktorých spojí coach - zoznamka, ktorá ľuďom hľadá ideálnych partnerov a určuje im aj čas ktorý spolu strávia. Potom ako im ich spoločný čas uplynie ich to stále ťahá k sebe. Na môj vkus príliš romantická epizóda síce s dobrým záverom ale inak bieda. A to v dnešnej dobe naozaj ľudia hľadajú vzťah na zoznamkách... ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílený díl od začátku, to člověku hlava nebere a myslí na to, jak je toto možné. Opět cílí na technologie a také dnešní vztahovou praxi, resp. by se asi dalo aplikovat na více oblastí. Samozřejmě jako často v rámci Černého zrcadla dovedeno do extrému. Každopádně až do konce jsem netušil, o co jde, což je fajn. Závěr tak příjemně překvapivý. Howgh! ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Mindfuck hodinka na téma randících appek a hledání "the one", která v určitou chvíli solidně vyděsí obzvlášť lidi, co jsou single. Nicméně je to tak příjemně jednoduše podaný, že se tomu prakticky nedá nic vytknout, herečka v hlavní roli je navíc neuvěřitelně sladká a ten konec je jako vytaženej z Matrixu, jinými slovy za mě paráda. Na to, že Black Mirror nesleduji (a ani po tomhle mě ten zbytek neláká) a vlastně jsem se jenom na základě nesmyslných detailů dvakrát impulzivně rozhodl určitou epizodu prubnout (tohle je ta druhá), mám až nečekaně vysokou match compatibility. Dokonce ještě o kus lepší než 99,8 %. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spočiatku sa zdá, že táto časť má jasne stanovenú dejovú trajektóriu, ale tvorcovia si na nás opäť vymysleli dva "super" zvraty a pozadím pre predstavenie ďalšej potenciálnej technológie budúcnosti je tu skutočne vydarená romantika. Respektíve pozadím pre túto romantiku je tá technologická vymoženosť. Pre ženské publikum možno tá najdôležitejšia časť celého seriálu a všetkých sérií. Osobne mám dojem, že ma BM preto tak zaujal a ešte nesklamal, že som kedysi vyrastal na poviedkach Asimova alebo aj Dicka a napríklad HTDJ mi jednu pripomenula, ale nie až tak témou, ako skôr dávkovaním informácií a záverečným zvratom. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako předchozí epizoda, i Hang the DJ dávám tři a půl hvězdičky. Tentokrát se ale klaním ke čtyřem, protože i přes to, že se jednalo o další romantickou slaďárnu, celá epizoda mě bavila od začátku až do konce. Sice mě mrzí, že už to není ten Black Mirror, co byl ve druhé a třetí řadě, ale pořád to má aspoň zajímavé náměty. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama