Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (102)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sešup kvality scénářů ve čtvrté řadě je pro mě nepochopitelný. Minulé sezóny stály na silných konceptech, které sice nebyly moc zajímavě rozvedené, ale jejich atraktivita tu epizodu většinou utáhla - čtvrtá série je najednou plná banálních a průhledných storek. Tady jsem furt čekal, kdy přijde nějaká zatáčka, která to vyvede z té nekonečné rovinky - a ono ne. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Mindfuck hodinka na téma randících appek a hledání "the one", která v určitou chvíli solidně vyděsí obzvlášť lidi, co jsou single. Nicméně je to tak příjemně jednoduše podaný, že se tomu prakticky nedá nic vytknout, herečka v hlavní roli je navíc neuvěřitelně sladká a ten konec je jako vytaženej z Matrixu, jinými slovy za mě paráda. Na to, že Black Mirror nesleduji (a ani po tomhle mě ten zbytek neláká) a vlastně jsem se jenom na základě nesmyslných detailů dvakrát impulzivně rozhodl určitou epizodu prubnout (tohle je ta druhá), mám až nečekaně vysokou match compatibility. Dokonce ještě o kus lepší než 99,8 %. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento diel radim medzi tie najlepsie co tento serial priniesol. Cely diel je nenarocny, so zaujimavym pribehom, v ktorom sa hlavnym postavam neda nefandit. Sem tam sa pritrafi aj svojska davka humoru. No a v zavere je behom par sekund vsetko vysvetlene, bez slov, jednym usmevom. Najvacsi for je to, ze ak ste vsimavi, tak vysledok odhalite mozno v polke pribehu. Do konca som este zo dva krat uvazoval tym smerom, az sa to na zaver vsetko potvrdilo. Plny pocet s hviezdickou navyse za skvely casting. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

San Junipero čtvrté sezóny. Parádní romantika. Do postav jsem se dokázal naprosto vžít a taktéž pocítit tu úzkost žití v systému, který nedává jinou možnost, než prostřídat x partnerů a být tak po většinu času nuceně s někým, s kým si člověk absolutně nesedne. A nemožnost být s tím, s kým naopak jo. Sympatické ústřední duo, příběh, který dokáže překvapit a silně chytit za cukající sval a pro Černé zrcadlo samozřejmě typické vyvrbení. S tím jsem částečně počítal, ale ani tak mi nezkazilo celkový, naprosto skvělý dojem. 95% ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Guilty pleasure. Tak aspoň já tohle normálně žiju   Akorát… tak nějak analogově. Občas počítám, někdy to jsou prakticky hodiny. Čekám, kdy to přijde. Někdy nepočítám… nechci si to kazit… ale pořád rekalibrace, úprava systému. Všechno manuálně. Jen mi je líto... jestli se to dá za jeden život stihnout. Dostatek simulací. No dobře, není to tak dobrý jako San Junipero. Ale tak někdy můžeme mít i milý a hodný díly… Guilty pleasure. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama