Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Frankie 

všechny recenze uživatele

Nabízí se otázka, jestli Vachlerově páce v ČT máme být vděčni za udržení Kinoboxu v programu jako prakticky jediného filmového týdeníku nebo si do něho a tvůrčího týmu kopnout a obvinit je ze sveřepého setrvávání ve stále stejném zaběhnutém schématu a nékolikaletém zamrzunutí na svém "životním minimu". ()

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že filmový magazín by z podstaty měl přinášet filmové novinky, a to tak, aby si nezasvěcený člověk mohl udělat obrázek o tom, co se ve světě filmu děje. A právě v tom asi tento pořad selhával, ale mě to vůbec nevadilo. Koukal sem na něj stejně jenom kvůli scének Kohouta/Holého, které mě vždycky dostaly do kolen. A taky kvůli chytlavé znělky, které se jen tak nezbavíte. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý týdeník, který jsem před několika lety hltal. Znělku nikdy nezapomenu. Kinobox, kýnóbox, kinobox, kýnóbox. Jó to byly časy, když to uváděli Holý & Kohout. Bylo to povedené a zajímavé. Dříve jsem to velmi sledoval. Bavilo mě to, i když v dětství jsem se o filmy moc nezajímal. Se Čtvrtníčkem jsem viděl jen jeden díl a vůbec mě to nechytlo. Snaží se být vtipný, ale já z něj mám husí kůži! Takže tři hvězdy za dřívější díly. Škoda, že nějakej takovej pořad nevymyslí TV NOVA. Protože přeci jenom, dnešní svět žije filmem, lidi navštěvují houfně kina, ale informace o filmech musíme hledat na internetu. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Ještě v dobách kdy Kinobox uváděl Roman Holý a ten jeho prima parťák, patřil tento pořad mezi mé oblíbené a nenechal jsem si ujít žádný díl nebo jeho reprízu. Po té co ČT začala nesmyslně šetřit, stal se z toho paskvil pouze s mluveným slovem a ukázkami filmů. Nevím jaká je dnešní podoba pořadu, třeba se někdy zase podívám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem měl tento pořad o filmových novinkách hodně rád. I já v něm našel řadu inspirací a dvojice moderátorů nebyla rovněž vůbec špatná. Jejich forma byla zábavná, poutavá – no prostě OK. Když se toho chopil Péťa Čtvrtníček, už to bohužel tak zábavné nebylo. Jako herce a komika ho mám rád, ale postupem času ty jeho gagy zaváněly i mírnou trapností a to je ještě slabé slovo. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama