Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do nemocnice přivezou dívku po srdeční transplantaci. Dívka v tuto chvíli trpí opakovanými anafylaktickými záchvaty a lékaři nemohou najít původ jejích obtíží. Po dlouhém hledání House přijde s teorií, že dívčiny problémy jsou způsobeny cizopasníkem, pravděpodobně klíštětem. Aby svou teorii dokázal, musí se s pacientkou v doprovodu dr. Foremana zavřít ve výtahu. Klíště skutečně najde a tím je původ obtíží vysvětlen. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Půl roku bez rande už doktorka Cadiová taky nemusí nosit tanga a přitom je nosí pořád... Dost by mne zajímalo, jak to víte?" - "Jů, není divu, že jsi vzrušený. New-jerseyský kardiologický žurnál..." - "Ona v tom svým bláznění hledá smysl života..." ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Six months after the transplant, she doesn't need to be confined to a clean room.” “Six months without putting out, Dr. Cuddy doesn't NEED to wear thong panties, but it's not our call.” Ďalšia odbrzdená epizóda, v ktorej nebola o zábavu núdza. Scénka vo výťahu božia. Škoda len, že v realite nie je liečba kliešťovky taká jednoduchá ako tu. Diagnóza: Kliešťová encefalitída. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dvě epizody mě opravdu bavily. Sice by se daly vytknout nějaké chyby (stereotyp - tým navrhuje  diagnózy, veškeré pokusy o léčbu selžou, na poslední chvíli přijde House, který se nikdy nemýlí, s geniálním řešením), ale scénář je natolik dobrý a herecké výkony rovněž, že se nějaké chybičky dají velkoryse přehlédnout. V několika epizodách se řešil i osobní život hlavního hrdiny, jeho posedlost bývalou ženou. Teď jsou v popředí problémy jeho přítele Wilsona. Opustila ho žena, je v tíživé životní situaci a House mu poskytl dočasné bydlení. Jejich soužití je zábavné. I v této těžké situaci je přítomen humor, který člověk potřebuje, aby těžkosti života přežil. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama