Reklama

Reklama

Obávaný bojovník

  • Hongkong Huo Yuan Jia (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Huo Yuan Jia (Jet Li) se už jako mladý chlapec snaží dosáhnout otcových kvalit v bojovém umění WuShu a dále dělat čest svému rodu. Jeho cílem je být nejlepší, což se mu po několika letech a spoustě soubojů podaří. Jeho pověst mistra bojových umění se šíří, ale roste i jeho pýcha. Poté, co v souboji zabije svého soupeře, krevní msta dopadne na celou jeho rodinu. Po této tragédii na sedm let zmizí, aby objevil pravý smysl boje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (404)

Filmpub.cz (Jan Klíma)

"Jet Li má charisma, vypadá dobře a wu-shu ovládá jako nikdo jiný, ale není dobrým hercem. Málokdy se z jeho role dá vymáčknout něco, čemu by se dalo říct herecký výkon. Přesto je zde jakási proměna namyšlence v moudřejšího člověka znát. A kupodivu to ani nepůsobí hloupě. Když se tak zamyslím,…"

MovieZone.cz (Václav Rybář)

"Zvlášť fanoušci Fist of Legend si přijdou na své i co se děje týče, protože Fearless působí nejen jako učebnicový příklad prequelu, ale i jako komentář, naznačující, že tehdejší verze s Chen Zhenem, ve které jde prvoplánově o krvavou pomstu, není vždycky tím nejideálnějším řešením. Jako by se mistr…" více

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama