Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Sourozenci Jusua a Rozeta jednoho dne probudí démona, ale neutečou, neleknou se - naopak Rozeta mu nabídne svačinu, protože vypadá hlavově. Tím se seznámí s hříšníkem Chronem Crusadeem, démonem, který přišel o rohy, a tím i o svou velkou moc. Všichni tři se stanou přáteli. Jenomže Josua je jedním z apoštolů a démon Alion, který mimochodem připravil Crona o jeho rohy, má o něj zájem. Dá mu uloupené rohy a Joshuu odvede. To by ale nesměl mít milující sestru, která ho chce za každou cenu zpět - i za cenu svého života. Čtyři roky o svém bratrovi jen snila, ale nyní to vypadá, že se objevila stopa. Rozeto, co uděláš? (Zíza)

(více)

Recenze (17)

Idaho 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, že tento seriál hodnotím bez znalosti původní manga série, která je hodnocena jako jedna z nejlepších manga komixů všch dob. Naopak, jeho převod do animované podoby se prý vůbec nepovedl. I tak povedná směs biblických motivů a akce, zašmodrchaný děj tak typický pro japonskou mangu se mi docela líbila. edit 8.5.2007. Dostala se mi do ruky manga a musím napsat, že seriál je povrchní až hanba! 50% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Ty tři hvězdy berte jako pozvání k manze, která má lepší charaktery, konec, průběh děje atd. Samotné anime má pěknou hudbu, slušnou kresbu a výborné kolorování. Ale po osmi dílech začne příšerně nudit a až ke konci se začně něco dít, ale konec je slabý, vykonstruovaný, samoúčelný, nevím jak to mohli tak zprasit, když mangu měli k dispozici dokončenou. Přesto se zde děje občas svižná akce a některé myšlenky či odkazy nejsou vůbec marné, nicméně je to jen velmi těsně nadprůměrem. ()

Reklama

prome 

všechny recenze uživatele

První polovina seriálu naprosto nezáživná a bez štávy (vydržel jsem jen díky tomu, že jsem neměl nic jiného a nechtělo se mi nic hledat). V druhé půli kvalita stoupá, ale ne do nějakých závratných výšin. Závěr je sice napínavý, ale strašně předvídatelný. Musím také zmínit, že mangu jsem nečetl, ale po komentářích možná přečtu. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Začínám si připadat trochu divně, protože buďto mám asi čuch jen na dobré a opravdu excelentní kousky, nebo tomu vlastně vůbec nerozumim a proto plichtím každému anime po 5 hvězdách. Chrono Crusade si je ale určitě zaslouží...námětem může (ale opravdu jen trošku a velmi nenápadně) připomínat jakousi náboženskou verzi Hellsinga (tady to je akorát ďábel ve službách dobra). Jediné, co by člověka mohlo u tohoto anime trošku "vyvádět z míry" je malá apoštolka, která je neuvěřitelně infantilní a holt vás bude asi ze začátku trochu srát...ale naštěstí i její charakter dozná jakéhosi vývoje a ke konci už nebudete mít chuť ji zabít :) Když už jsem nakousl ten konec....tak slabší povahy by se měli před sledováním dvou posledních dílů nadopovat uklidňujícími prášky a hromadou kapesníků, jelikož takhle silnou emoční vlnu byste nemuseli ustát.. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Všichni trochu více znalí lidé toto anime hodnotí jako ne-moc povedené. Přiznávám, že story lajna by mohla být svěží a akčnější, tajemnější a vůbec propracovanější, ale... Nevím proč, ale... Ale mně se prostě -hrozně- líbí :-D Chrono je naprosto úuuužasná osobnost. Závěr, ten rozpláče nejednoho člověka a celkově zanechalo velký dojem a touhu se na něj opět podívat. Předtím však zkusím všemi opěvovanou mangu :-) Přemýšlel jsem mezi 3 / 4 hvězdičky, ale dávám čtyři. Slabší, ale čtyři. 75% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama