Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film byl natočen podle skutečné události. Trevor, který je veteránem z Vietnamské války, je pronásledován nočními můrami z minulosti. Projíždí Texasem, aby našel své místo na zemi. Bohužel neví, že jeho největší noční můra ho teprve čeká. Jeho cesta je náhle přerušena. Setkává se tváři v tvář s psychopatickou rodinou, která žije na ranči Hill Country. Na ranči, který spoustu lidí navštívilo, avšak už ho nikdo nedokázal opustit. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (77)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka celé ředa "buranských horrorů", která neměla ani pořádnou strukturu děje. Postav byla sice spousta, ale nevýrazné až trapné. Občas to sice bylo docela brutální, to uznávám, ale nic tak strašného se tam nedělo ... V podstatě dost nuda, trochu drsnější exploitation horrůrek pro "neznalé" publikum ... Nic moc ... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový hixploitation, ktorý nedokáže divákovi ponúknuť nič, čo by predtým už aspoň 100x nevidel... Otrepaný príbeh, menšia dávka gore a amatérski herci, medzi ktorými sa na moje menšie prekvapenie objavujú aj nadsluhujúci Dennis Hopper a Michael Madsen, ktorý je v posledných rokoch ochotný prijať naozaj hocijakú rolu.. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Typický buranský horror.Vyšinutá farmárska rodinka,ktorá s veľkou chuťou mučí a vraždí ľudí.Používajú na toto potešenie nože,sekery ba aj motorovú pílu.Bol som prekvapený z Dennisa Hoppera,že vzal tú úlohu.Tá podarená rodinka je aj hrozne škaredá,ako ženy tak aj muži.Hodne krvavých kúskov a vedier krvi.Dej filmu je situovaný v nejakom zapadákove v západnom Texase.Náhodných stopárov a stopárky najprv dovezú na farmu kde musia makať ako otroci.Potom keď dostanú chuť,tak sa na nich beštiálne odbavujú.Priemerný horor,nič viac ani nič menej.Film mal rozpočet 1 100 000 dolárov. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Rodina Brodericků je škálou všemožných patologických povahových rysů. Jeden je krapet opožděnej,ale vlastně to s ostatníma jenom tak koulí a uši má pořád našpicovaný. Ten další "Junior", je takový velký dítě, co si hraje na kápo s elektrickým bičem pořád při ruce, ta šeredná ženská(chtělo by to nahodit make-up), která tam všechny furt peskuje, jeden přicmrdovač, kterýmu dali funkci a už si myslí, že nad něj není... Různý ztroskotanci pochytaný v okolí na tyhle parchanty makaj a jsou rádi, když dostanou kus žvance a mají se kde vyspat, ale jakmile nějak z nich odmítne poslušnost, tak ho zabijou, jako zatoulanýho psa a rozporcujou prasatům a nejen těm...tak bacha bezdomovci, máte to spočítaný. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Klišé všech klišé snažící se napodobit Texaský masakr motorovou pilou. Leccos tomu chybí, například sympatické postavy, "charismatický" zabiják, pořádné gore a zejména originalita. Jakýkoliv pokus o ní zřejmě ani nebyl učiněn. A vypravěč? Na co podobný film potřebuje vypraveče? Je to snad poprvé, co se s něčím podobným v tomto žánru potkávám. Tuhle slátaninu jsme nebyla ani schopna dokoukat do konce. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Ve scrabblu se nachází i slovo "Redrum", pozpátku "Murder", v překladu "vražda", čímž film odkazuje na horor Osvícení (1980). (t.mon)

Reklama

Reklama