Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako před lety Doug Dorsey a Kate Moseleyová toužili po zlaté olympijské medaili, dnes sní o nejcennější sportovní trofeji jejich dcera Jackie. Samozřejmě také vrcholová krasobruslařka. V rozhodující jízdě se však zraní. Díky usilovnému tréninku se sice vrátí na led, zdá se však, že forma, potřebná pro zlatou medaili v soutěži jednotlivců, je pro ni nedosažitelná. Pochopí, že větší naději by měla v soutěži párů, hledání vhodného partnera však vypadá beznadějně. Jednoho dne se u pohovoru objeví Alex Harrison, s nímž se Jackie seznámila na nedávné dovolené. Problém je, že není krasobruslař a vlastně nikdy nestál na ledě. Na on-line bruslích však dokáže divy a zdá se, že přezout brusle pro něj nebude velký problém. Potíž je v tom, že on a Jackie jsou zcela odlišní, a tak se brzy na tréninkovém ledě rozpoutá bitva, kterou přiživuje nejen nezkrotný Alex, ale hlavně Jackie, která ho považuje za nespolehlivého lenocha. Její matka Kate, která má s podobnou situací osobní zkušenost, si však ví rady a hrany neustálých hádek brzy otupí. Když už to vypadá, že se pár dokonce začíná sbližovat, objeví se Alexova dávná přítelkyně Heidi a stává se hrozbou nejen pro křehký vztah Alexe a Jackie, ale také pro šanci uspět na olympiádě… (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

Kangaroo 

všechny recenze uživatele

Film určený zejména těm kteří neviděli jedničku. Jinak si nelze vysvětlit jasné vykrádačky z prvního dílu a prostý fakt že hlavní hrdince by podle mých propočtů nemohlo být víc jak 12-13 let ! Ničím vás to neuchvátí ani neoslní ale ani nezklame. Prostě lovestory na bruslích v takové ně(i)jaké podobě. Jako velký fanoušek prvního dílu jsem rozhodně čekal víc. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slabší pokračování klasické sportovní romantiky, které se ani příliš nesnaží přijít s něčím novým. Jen vyměnilo hokejistu za in-line bruslaře a pak už pouze kopíruje výborný první díl což maskuje drobnými, občas nemotornými, úpravami, které vedou až lehce krkolomným dějovým zvratům a už tak poněkud nepravděpodobný příběh posouvají do roviny lehce absurdní a poněkud chaotické pohádky. Christy Carlson Romano si střihla protivnou Jackie s vervou a chutí, která je znát a dodává podívané šmrnc, což se o tuctově „dokonalém“ Rossi Thomasovi bohužel říci nedá. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Mám rád krasobruslení a Ledové ostří (D.B.Sweeney a Moira Kelly) svého času znamenalo sympatickou sportovní romanci. Uběhlo 14 let a historie se opakuje. Opět je tu umíněný fracek, který po zranění zkouší štěstí ve sportovních dvojicích a opět s nevhodným partnerem. Mladá herecká dvojice (na ledě pochopitelně s dubléry) naštěstí disponuje slušným talentem a postupně si mě získala, zejména pak mladá Christy Carlson Romano, snaží se, co jim scénář dovolí (a toho věru není moc). S profesionálním tréninkem to sice nemá pranic společného (už jenom ta životospráva), ale příjemně se na to kouká, chemie mezi ústřední dvojicí taky funguje. Scénárista pádí dopředu, seč mu síly stačí a vše korunuje Turínskou zimní olympiádou, kdy si během finálové jízdy dokonce přímo na ledě dovolí vložit do dané sestavy nové prvky!! ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Zopakovala jsem si ( pro jistotu) i „Ledové ostří“ a je to opravdu hodně podobné, outsider si poprvé obuje krasobruslařské brusle ( tady se dokonce poprvé postaví na led) a zanedlouho se ocitne na olympiádě a bojuje o zlato. A po vyjasnění …. má mě rád, nemá mě rád; má mě ráda, nemá mě ráda. Zazvoní zvonec a pohádky se zlatým kovem je konec. Doufám, že jsem toho moc neprozradila : -)). Velkým překvapením pro mě bylo, že ta protivná Káča (tedy Kate) z jedničky se změnila na tak sympatickou a chápající matku a trenérku. Manželství dokáže vskutku divy. 2,5* ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak. I když je to to samé téma, co v jedničce, tak přesto byl tenhle film v něčem trochu jiný a stále tak hezký jako jednička. Výborná pasáž, kdy je Christy připoutaná k Rossovi, aby se naučili dělat věci spolu. U večeře jsem se fakt zasmála, když padali oba ze židle:-))) Prostě škádlivá romantika jako blázen. Přesto, že všichni ví, jak to skončí, tak vůbec není nuda se na to koukat:-) btw. proč není Ross Thomas uveden v Hrají? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se na jeho začátku objeví ukrajinská krasobruslařka Oksana Baiul, roli klienta hotelu si tu zahrál jeho producent a režisér Sean McNamara. (ČSFD)
  • Knihu, kterou čte Jackie na pláži, je "Eclipse" ze série "Twilight" od autorky Stephanie Meyer. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo ve městě Santa Clarita v Kalifornii v USA. (willy1)

Reklama

Reklama