Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Hľadá sa ideálny muž / Just friends - Skvelá romantická komédia, ktorá hlavne pobaví trapasmi dejúcimi sa Chrisovi a Samantha v podaní Anny Faris je proste šialene smiešna. Na tomto filme som sa smial tak ako už dlho nie a najvtipnejšia scéna bola asi keď som zbadal Samanthu s obkladom na hlave, sediacu v tureckom sede vedľa postele so zubnu pastou v ruke a všade po tvári a ksychtiacu sa ako sfetovaná. Vtipných scénok bolo nemálo a hlavne boli kvalitne odohrané takže som sa zasmial naozaj od srdca a popri tom tam bol aj celkom pekný príbeh lásky trvajúcej už veľmi dlho. Jednoducho 5 hviezdičiek už len za tie nezabudnuteľné momenty so šibnutou Samanthou ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Malinko lepší průměr. Dobře zvolené obsazení, slušně praštěný příběh, u kterého jsem se často popadal za břicho. Anna Faris a její role zhýčkané barbie k ní skvěle pasovala, ale prostě žádné vybočení ze zajetých komedií romantického žánru se nekonalo. Prostě příjemná komedie, na kterou se podíváte, pobavíte se, ale po chvíli ji vypustíte z hlavy.(Viděno 5.1.2010) ()

Reklama

lareinna 

všechny recenze uživatele

Amy Smart je fajn, Ryan Reynolds je herec, ktorého mám veľmi rada, ale naštvalo ma ako počas celého filmu zo seba robil totálne neschopného debila. Ďalšia úplne zbytočná postava bola tá "speváčka" (Anna Faris), ktorá patrí tak akurát do klubu švihnutých a histerických žien s IQ 20. Tá si naozaj mnohokrát počas tých 96 minút koledovala o "úpravu fasády".. Amy a Ryanovi 2* ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Průměrnej americkej romantickej komediální trochu stupidní příběh, kterej ničím závratným nepřekvapí, ale nijak neurazí. Do kina s polovičkou nebo s holkou na rande jako dělaný, protože tam není nic vyloženě nechutnýho, ale kdo říká, že ženský nemají rády nechutný věci. Asi tak: ženská bude ráda, že jste nešli na akčňák a chlap nebude unuděnej xmrti. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Pobavil jsem se hodně slušně. Ryan Reynolds to sice s mimikou trošku přehání, ale je to pořád snesitelné, komik to určitě není špatný. Anna Faris je jako "popstar" skvěle nesnesitelná, celá komedie jako taková je opravdu docela vtipná, gagy nejsou trapné, ale pobaví, nemůžu si stěžovat, zasmál jsem se. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Snímek byl nominován na MTV Movie Awards v kategorii Nejlepší polibek, konkrétně mezi Annou Faris a Chrisem Marquettem. Další dvě neúspěšné nominace si tvůrci odnesli z Teen Choice Awards. (imro)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Během natáčení Reynolds vyšel mezi lidi ve svém „tlustém“ oděvu. Když se ho fanousci zeptali, zda je na place Ryan Reynolds, pověděl jim, že ano a poslal je za ním. (imro)

Reklama

Reklama