Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Mám Ryana opravdu moc ráda, jenomže v tomhle filmu hrál postavu mně tak strašně nesympatickou! Kdybych si měla vybrat mezi ním a záporákem, brala bych Chrise Kleina.Navíc na můj vkus tady bylo až moc trapných skečovitých scének, který mi nepřišly ani trochu k smíchu (viz. demolice vánoční výzdoby nebo hokejovej zápas). Čekala jsem příjemnou komedii a dočkala jsem se...béčkový hrůzy. Škoda. ()

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Rozhodne príjemná komédia, s dobrými pesničkami, pri ktorej som sa na niektorých miestach kvalitne nasmial. Mimoriadne vydarí bol aj herecký výkon Rayna Reynoldsa avšak len ten keď bol zamaskovaný :-)) A Amy Smart je vážne k sežrání. Anna Faris snad ešte viac...ale našlo sa tu veľa trápnych miest a miestami to bolo fakt až detinské. 65% ()

Reklama

beyli 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná, bláznivá romantická komedie, která nezklame, ale zas to není nic extra. Ryana Reynoldse mám celkem ráda a v takové roli jsem ho ještě neviděla. Docela mě i pobavil, kdo mi však ve filmu vůbec neseděl byla Anna Faris, která mi už od začátku lezla neskutečně na nervy. Když to zhodnotím celkově, tak se mi to celkem líbilo a i pobavilo. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jedno velké klišé, na které se dá sice dívat, ale nikoho už nebaví. ** dávám za povedený začátek, který mě docela rozesmál. Anna Faris se rolí nahlouplé vřeštící zpěvačky spíše ztrapnila. Ryan Reynolds tak nějak přežívá s křečí ve tváří. Nic nového, nic zvrátného..spíše nuda. Jsem jen ráda, že to netrvalo déle. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Amy je krásná a Ryan je sympatickej a Anna Faris je správně nafoukaná a Chris Klein taky, ale nejlepší je prostě Chris Marquette. Jinak je tohle naprosto tuctovej americkej romantickej film, kdy se z tlouštíka stal nakonec krásnej sexy chlap, co má úspěch u žen, ale on chce jen tu jednu a jedinou. Ničím nevyčuhující film z průměrných vod krášlí fakt jen chemie mezi Amy a Ryanem a mezi Ryanem a Chrisem Marquettem. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „I Swear“ od All 4 One. Ve 3. minutě hraje „Hip Hop Hooray“ od Naughty By Nature. (Duoscop)
  • V úvodní scéně Chris (Reynolds) opouští párty a znalci zjistí, že cituje z písně Bruce Springsteena, Thunder Road: „It’s a town full od losers, And I’m pulling out of here to win.“ (imro)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama