Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Viz předchozí komenty - už tu byly filmy o fotbalistech, hokejistech, tanečnících, ukízečkách nebo třeba o klukách snažících se "zasunout". Konečně se svého stříbrného plátna dočkaly i počítačové hry (leč je v popředí xBox od mrkvo$oftu). A dokonce je to i vtipné :-) Zkrátka asi někdo konečně zfilmoval mou vysněnou práci :D ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Tak tedy 3,5*. Hodně jsem se nasmál. Hraní PC her, hulení a kalení! (A kupování lvů a kung-fu opic! :-D:-D) Mé díky jsou také za oprostění komedie od fekálností, kterých je v novodobých komediích čím dál více - všeho s mírou! ... Jinak tedy určitě doporučuji pustit film s partou přátel - zábava zaručena! :-D ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Není to špatná komedie, ale opravdu vtipných je asi posledních dvacet minut. Scény, ve kterých jsou odhaleny Alexovy spolubydlící a jeho kamarádi si dle jeho lží myslí, že s nimi spí, nejsou ani zdaleka tak vtipné, jak by mohli být. Pouze vyzní trapně do ztracena. Je tam pár skvělých hlášek, které si kvůli pár pivkům nepamatuju, supr scéna se sjetou babičkou a vzpomínka na pár videoher.:-) ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení ! Konečně nějaká opravdu koukatelná teen komedie, s minimálním množstvím fekálností a naopak plná neokoukaných ftípků a zajímavých postaviček... Jasně, že to není žádné umění a vcelku je to film na pár podívání,takže sou to spíš 3 hvězdičky, ale když to porovnám s podobně laděnými příšernostmi jako kdo hulí ten umí nebo klub sráčů, tak musím minimálně o stupeň zvednout hodnocení.... ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Alex, testr videoher se musí přestěhovat ke své bábi a oba akteři už nejsou zrovna nejmladší. Jeho spolupracovníci jsou praštění jako on sám. Tím ovšem celá zábavná jízdá začíná,komedie z kategorie hulíme jak umíme.Pobavila jsem se některé scénky a hlášky stály za to např. : "opice si nahoře skládá nunčaky". ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Protože se filmařům nedostavily peníze v době, kdy přišel čas na získání auta pro Alexovu postavu, musí Alex (Allen Covert) řídit hromadu odpadních automobilů. (orkadimenza)
  • Videohra Demonik, ktorá sa objaví vo filme, mala byť vydaná aj v skutočnosti pre hernú konzolu Xbox 360. Projekt však stroskotal, keď sa jej výrobca Majesco Entertainment dostal do finančných ťažkostí. (m.a.t.o.)
  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama