Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Mickalle 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si kdo v tom filmu našel a kdo si co z toho odnesl. I když je to komedie plná pro mě neznámých herců je prostě skvělá. Navíc je v ní krásně ukázáno že ač má někdo "všechno" (J.P.) a druhej nemá takřka nic (Alex), má vlastně Alex takřka dokonalej život a o to přeci jde... jointy, hry, párty, proč né, hlavně si žít po svým :) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná hrubozrnná huličská komedie nesklouzává k "nechuťárnám" příliš často, za což pravděpodobně vděčí titulnímu inteligentnímu a (relativně) DOSPĚLÉMU sympaťákovi (oni ho vyvažují ulítlé vedlejší postavy, nebojte :-)). Videoherní prostředí ale příliš nevyužívá, přinejlepším jako specifickou kulisu k pohodové (pracovní) párty a romantice. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som liberálnym zástancom legalizácie marihuany. Avšak tejto americkej komédii nemôžem dať viac ako len jednu jedinú hviezdičku, aj keď sa v nej vyfajčí kopec kvalitného konopí. "Král videohier" je nudný, nezaujímavo natočený, plný nesympatických hercov a trapne nemožných omylov. Ak si totiž niekto myslí, že sa dá dostať do raušu z marihuanového vývaru, tak by asi mal točiť filmy s inou tématikou, pretože je úplne mimo. * ()

boni 

všechny recenze uživatele

Původně to byl "One Night Wonder" spojený s větší konzumací lihovin, aby se to následně pro nás stalo naprostým kultem, ze kterého jsem schopen odcitovat většinu hlášek. Láska, totální láska. A taky úlet. Chápu, že na tohle většina lidí není připravena, ale vězte, že přicházíte o hodně. Nick Swardson rulez!!! ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Alex, testr videoher se musí přestěhovat ke své bábi a oba akteři už nejsou zrovna nejmladší. Jeho spolupracovníci jsou praštění jako on sám. Tím ovšem celá zábavná jízdá začíná,komedie z kategorie hulíme jak umíme.Pobavila jsem se některé scénky a hlášky stály za to např. : "opice si nahoře skládá nunčaky". ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Přestože film v kinech vydělal necelých 6 milionů amerických dolarů, prodej DVD vynesl více než 50 milionů dolarů. (orkadimenza)
  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)
  • Zvuk, ktorý možno počuť, keď sa otvárajú a zatvárajú dvere do J.P.-ovej (Joel David Moore) kancelárie je prevzatý z populárnej videohry "Doom". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama