Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Viz předchozí komenty - už tu byly filmy o fotbalistech, hokejistech, tanečnících, ukízečkách nebo třeba o klukách snažících se "zasunout". Konečně se svého stříbrného plátna dočkaly i počítačové hry (leč je v popředí xBox od mrkvo$oftu). A dokonce je to i vtipné :-) Zkrátka asi někdo konečně zfilmoval mou vysněnou práci :D ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že mě tahle komedie pobaví víc, když už je teda o hrách. Sám jsem půlku života propařil a tak jsem se těšil na tisíc tun narážek na hráče, což by se v klidu dalo. Jenže ono to je nakonec všecko uplně jinak. A i když to měl pod rukou Adam Sandler, prostě je to jeden velkej průměr. Herci nic moc, příběh klasicky komediální, pár zajímavých štěků, ale to je tak asi celý. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že když jsem kdysi v televizi viděl tuhle komedii poprvé, tak jsem ji po cca 20 minutách vypl, protože mě děsně nebavila. Rád ovšem dávám druhé šance. První čtvrthodinka opravdu není nic moc, Allen Covert mi v tomhle filmu přijde poměrně nesympatickej. Jenže jakmile se na scéně objevuje slaďoučká Linda Cardellini (ok, už ne tak slaďoučká, jako v 99tém) film jakoby dostal druhej dech. Humor je dost kolísavý, některé scény jsou vyloženě trapné, ale jsou tu i nečekaně hodně povedené fóry. Nechybí ani cameo Roba Schneidera či menší role pro v té době začínajícího Jonaha Hilla. Celkově spíše slabší 3*. ()

Dr0m odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci této komedie nejspíš o skutečný herní průmysl ani nezavadili, protože z absůrdně naivního pojetí, které nám předkládají, člověku vstávají vlasy hrůzou. Je to vyloženě urážka herních testerů a vývojářu obecně. Spojení "vyhulené" zábavy, nesmyslných dialogů, scének a nechutností si nezaslouží nic jiného než odpad. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Huličská komedie, která je víc o hulení než o hrách. Podařených vtipů se tam najde opravdu málo a naopak některé pitomostí (robotí mluva) se opakují do nekonečna. Potěšily alespoň ty figurky ze South Parku. Přesto se našlo pár momentů, kdy jsem zasmál pořádně. Většinu povedených vtipů sice zvládne opice, ale ta zase grády má, to ano. Viděno, zahozeno, víckrát těžko...najít pořádnou komedii je taaak těžké ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Při televizní relaci "ohodnocování starožitností" si lze všimnout džbánu s českou značkou Gambrinus. (Pacek)
  • Protože se filmařům nedostavily peníze v době, kdy přišel čas na získání auta pro Alexovu postavu, musí Alex (Allen Covert) řídit hromadu odpadních automobilů. (orkadimenza)
  • Videohra Demonik, ktorá sa objaví vo filme, mala byť vydaná aj v skutočnosti pre hernú konzolu Xbox 360. Projekt však stroskotal, keď sa jej výrobca Majesco Entertainment dostal do finančných ťažkostí. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama