Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francois vyhrál v loterii a zaplatil nádherné prostitutce Daniele (M. Bellucci), aby s ním žila, dokud společně neutratí všechny peníze. Krásku mu všichni závidí, jenže Danieliny city jsou poněkud nestálé, a navíc se na scéně objeví Danielin bývalý milenec Charly (G. Depardieu)... (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Monica Bellucci a její macaté cecky jsou jediný důvod, proč tento nudný film sledovat. Několik erotických scén s božskou Monicou stojí za to. Už je holka sice trochu starší, ale pořád sexy i když ty povislé obří kozy zrovna nemusím. Film je to hodně divný, přičemž úplně nejdivnější je jeho stupidní konec. Pan režisér nám chtěl podat něco k zamyšlení, ale bez paní Bellucci by to stálo akorát tak za vyližprdel. Nudné tempo a často nepochopitelně debilní scény jsou hudebně podbarveny příšernou operou, která jen umocňuje zničující prožitek z filmu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bizarný snímok, ktorý možno začne ako romantika v štýle PRETTY WOMAN, ale nakoniec sa to nesie v duchu akejsi nepozemskej zlátaniny, kde sa ignoruje logika, kde sa nevie čo je vlastne realita a či nejaká vlastne existuje, pričom to môže byť len výplod mierne asociálneho jedinca a režijný štýl, to len podtrháva. Za skúsenosť, to ale stálo. ()

Reklama

Traffic 

všechny recenze uživatele

Vážná hudba jako soundtrack ke stupidním dialogům, které si hrají na něco víc, působí jako obraz Panny Marie ve vykřičeném domě. Světlou výjimkou je slovní přestřelka dvojice dam na téma orgasmus. Problematika vzájemného vztahu žen a peněz určitě skýtá příležitost pro zajímavou studii; tady jsme ale místo nějakého rozhřešení nuceni se dívat na potrhlý domácí večírek s kolegy z práce, který celé té nevydařené taškařici nasazuje korunu. Monico, Monico, to si ti filmaři opravdu myslí, že nám při pohledu na tvé hříšné tělo úplně vypne mozek? ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Proboha. Chvíli jsem třeštil oči na dialogy, a pořád čekal, že se něco stane a najednou to celé pojede normálně. A nic. Docela lituju naše herce, že tohle "museli" dabovat. Kromě hezké hudby, které si ale kromě závěru ani nevšimnete, zůstane Combien tu m'aimes? otřesným zážitkem. Láká-li vás přítomnost Monicy Bellucci, která tu nejednou ukáže své vnady, raději si zkombinujte jiný její film s jakkýmkoliv lepším pornem. A budete to mít i bez těch keců. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Budem tu opakovať: Monica Bellucci! Okrem toho nič iné. Včera som to pozeral a dnes si ani za svet nemôžem spomenúť, ako sa to skončilo. Ale na nádhernú MB nezabudnem určite :) Inak som tak rozmýšľal, že keby ten film pozerám bez zvuku, o nič neprídem, ba práve naopak. Scenár nula bodov, na všetko podstatné, čo sa odohralo, stačia divákovi oči. Inak spomínal som, že Bellucci je kráska so super telom? :D Ešte jedna myšlienka ma napadla, režisér natočil tento film len preto, aby sa čo najviac hercov mohlo dotknúť alebo súložiť s Monicou Bellucci. Ktovie, koľko mu zaplatili za to, šťastlivci :) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • V 7. minutě, kdy Daniela (Monica Bellucci) vchází do místnosti, má na levé ruce prsten, avšak když rozsvěcí lampičku, prsten nemá. (daniel.j)
  • Film byl natočen za tři měsíce. Natáčení probíhalo od února do dubna 2005. (Terva)

Reklama

Reklama