Reklama

Reklama

Angel-A

Trailer

Obsahy(1)

Každý máme svého Anděla.  Gangster pařížského podsvětí André má dluhy, vymahači jsou mu v patách, a tak se rozhodne skoncovat se životem. Na mostě, odhodlaný ke skoku, však není sám. Spatří krásnou dívku Angelu, která se chystá udělat to samé. Jejich pohledy se letmo setkají a nádherná neznámá se vrhne dolů. André neváhá, skočí za ní a zachrání ji. Vděčná Angela je pro něj ochotna udělat cokoliv. Když se jí André svěří se svým trápením, kráska ho zbaví všech dluhů. Proč to ale udělala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (263)

honajz 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době Luc Besson opět přistoupil k režii a nikoliv jen produkční činnosti, a natočil ve stylu svých prvních titulů černobílý akční snímek, v němž malý podvodníček zachrání ze Seiny dívku a netuší, že jde o anděla, který ho bude byť neortodoxně, ale chránit. V bonusech ten roztomilý protipirátský trailer, upoutávky na filmy Super náhradník, Rituál a Divočina, to vše ještě před vstupem menu. A v něm pak ještě na další tři plus tři filmy, trailer na tento film a videoklip (3:29). ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Začátek hodnotím jako sračku, to bylo dost trapne, navic jsem zatinal pest v dobe, kdy Andre delal ty svoje divadelni pohyby v takovem filmu, pripadal mi jako z nejake grotesky.Myslel jsem, že asi odejdu, jak to mam v castem zvyku. Nu, dale se to dobre rozjizdelo az na par nesrozumitelnych blbosti. Ale ten konec, ten konec byl uz opravdu vrchol trapnosti. To bylo fantasy asi jako Čapkova Válka mloků a kdyby skončil u toho, jak vybehne z baraku a nemuze Angelu najit, dal bych 4 hvezdy. Ale takhle jsou to jenom tri na hranici. Luc Besson umi, ale nemel by se poustet do vetsich akci takovehohle typu. Stale ale nechapu, proc je to cernobile, asi jsem na to malo vyspely :) ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Obsahový i obrazový stereotyp. Stokrát viděný námět nepřináší vůbec nic nového a veškerá hypotetická síla dialogů zaniká v jejich nesnesitelné ukřičenosti. Jamel Debbouze byl sice skvělý v Amélii i ve druhém Asterixovi, ale už by nikdy, opravdu nikdy neměl dostávat vážné role, protože je prostě k smíchu. Navíc scénář mu příliš nepomáhá, protože jeho postava se přestane chovat jako odpudivý debil asi až deset minut po "proměně". A nevím, jestli závěr měl být dojemný nebo působivý, ale působil přesně opačně a já marně vzpomínám, kdy naposled jsem se u filmu cítil takhle trapně. Druhá hvězda za příjemný vizuál a Bessonův smysl pro detail. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Sú tri faktory, ktoré ( ako ináč ) pozitívne ovplyvňujú moje rozhodnutie. Herecké výkony ( v oboch prípadoch som bol príjemne prekvapený ), myšlienka ( nenávisť, strata dôvery, sebaúcta, láska ... ) a spracovanie ( čierobiela forma je ozaj vydarená vec ). Zajtra budem premýšľať, prečo som dal filmu priemerné hodnotenie, ale niečo mi hovorí, že to nebol len bezduchý príbeh. Vlastne by si zaslúžil lepšie hodnotenie... ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Chápu že lidé, jejiž nejoblíbenější film je Transformers a jejich nejlepší zážitek byl 3D novej Souboj Titánů, že tito lidé, dají Angel-A odpad nebo jednu hvězdičku...No a já dám klidně 4, jelikož je to hrozně pěkně natočený, poetický a romatnický film, který je bohužel na konci lehce přehnaný... ale myšlenka a vůbec zpracování, neskutečně krásná Rie a fakt skvělě hrající Jamel..no prostě vynikající záležitost, stojí to za to a možná jsem teda citlivka, ale mě si tím Luc Besson docela zase získal. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru ve Spojených státech na filmovém festivalu Sundance 2007 . (Terva)
  • Jamel Debbouze je ve skutečnosti jen o 13 cm menší než 178centimetrová Rie Rasmussen. Scéna pod mostem, kde je možné výškový rozdíl zaznamenat, je umocněna schodem, na kterém Rie Rasmussen stojí. Svo roli hrají i hereččiny lodičky s podpadkem. (smith22)

Reklama

Reklama