Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney se nehodlá smířit s tím, že Marshall nechce na své rozlučce se svobodou striptérku, a za jeho zády ji objedná... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Bachelor Party" (Rozlúčka so slobodou). Marshall Erikson a Lily Aldrinová sa chystajú stať manželmi. Ted Mosby a Barney Stinson pripravujú Marshallovi rozlúčku so slobodou. Každý z nich si ju však predstavuje úplne inak. Lily má tiež rozlúčkový večierok na ktorom jej dá Robin Scherbatska odvážny a dosť nevhodný darček. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devatenáctá epizoda sice nepatřila k tomu nejlepšímu, co zatím seriál přinesl, ale proti předchozímu dílu to bylo extrémně výrazné zlepšení. Samotná rozlučka se svobodou pro mě vyzněla poněkud rozpačitě, ale děj okolo mě bavil. Paradoxně mě ale pobavilo dění na Lilyině parodii na rozlučku; ten proslov o šicím stroji byl fakt dokonalý. / Poučení: Dárky vybírej vždy pečlivě. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Without strippers. This was the worst thing I could have said. You see, Barney loved cooking up bachelor parties. And it was always the same recipe. You start with a slightly cramped hotel suite. Arrange the chairs in a circle... fill them with your closest friends. Turn the heat up to about 90. Pump in a metric ton of cigar smoke. And then, right in the middle of the room, you throw in a girl. But not a beautiful girl... No, if this girl was ever beautiful, it was two kids, three tattoos, and one pesky substance abuse problem ago." ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jako omluvu za předchozí díl, tento dostal pod taktovku Barney a rozhodně z toho udělal LEGENDÁRNÍ zážitek pro gurmány. Kopa srandy, trocha sexuálních prasečinek a nakonec, jak dojemné, odhalil i srdíčko. Zajímavé vidět Barneyho v jednom díle předvést vše, co jej dělá tím kým je a nechat to vyvrcholit tak krásným skutkem. On je zkrátka prasák s duší pravého přítele. :) ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantastický díl na všech frontách. Klučičí linie s Barneym pochopitelně válí, dokonce nad svůj standard, ale je ještě nečekaně překonán holčičí linií s Robin, kde jsem dokonce zapomněl na pooperační bolest, jak jsem se musel smát. Jeden z nejlepších dílů. ()

Reklama

Reklama