foto

K Callan

  • nar. 9.1.1942 (75 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Samuel Bleak
2012 Not That Funny
2006 Midnight Clear
2005 Midnight Clear
Nine Lives
Šílená láska
2003 Home
2002 Devious Beings
1999 Fare to Remember, A
1998 Border to Border
Pan Vražda (TV film)
1995 Blesk (TV film)
1993 Nový Superman (TV film)
1991 Frankie a Johnny
Let černého anděla (TV film)
Nenarozený
1989 Incident na temné řece (TV film)
1987 Carly v akci (TV film)
Návrat Shaggyho (TV film)
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
1983 Cutter to Houston (TV film)
Just a Little More Love (TV film)
1982 Fast-Walking
1981 Splendor in the Grass (TV film)
This House Possessed (TV film)
1980 Americký gigolo
Sezóna proměn
1979 Cibulové pole
Fast Break
1977 James at 15 (TV film)
1973 Hail
Na úrovni
1971 Mortadela
1970 Joe

TV seriály

2015 Code Black (TV seriál)
2013 Život je boj (TV seriál)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Správně trhlej (S07E22)
2010 Hrdinové (TV seriál)
Konec epochy (S04E19)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Ledová královna (S01E05)
Meet the Browns (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Něco modrého (S02E22)
Rozlučka se svobodou (S02E19)
2005 Carnivale (TV seriál)
Lincolnova dálnice (S02E09)
Periferie Damašku (S02E08)
Alamogordo (S02E02)
další epizody (4)
2003 Carnivale (TV seriál)
Řeka (S01E07)
Tipton (S01E03)
Když ples skončí (S01E02)
další epizody (4)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Soupeři (S02E11)
1993 Superman (TV seriál)
1985 Hollywoodské ženy (TV seriál)
1983 Cutter to Houston (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
Ike (TV seriál)
Joe's World (TV seriál)
Married: The First Year (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace