Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted přivede do baru novou přítelkyni, kterou zajímá, jak se všichni poznali. Teda to přiměje odhalit velké tajemství z prváku... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "How I Met Everyone Else" (Ako som spoznal všetkých ostatných). Ted Mosby si našiel prostredníctvom internetu novú priateľku. Príde s ňou do baru medzi svojich priateľov. Je zvedavá ako sa Ted s nimi spoznal. Tak si zaspomínajú a rozpovedia príbehy ako sa vzájomne zoznámili. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou slabších dílech přišla pátá epizoda, která zase vnesla do třetí sezóny vyšší kvalitu ve formě kvalitnějšího humoru. Tvůrci přišli pro tento díl se skvělým tématem; první setkání všech hlavních postav mě tuze bavilo, o humor nebyla nouze a Barney zase jednou perlil. Vzpomínky na vysokou a hlavně Tedovo online seznámení mě fakt dostaly. / Poučení: Raději nepěstuj za garáží sendviče, mohl by ses dostat do problémů. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kids, to understand this story, you need to know that your Uncle Marshall was doing something that lots of college kids do. How do I say this? He was, uh... let's say, eating a sandwich." ()

Reklama

Reklama