Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted opustí bar dřív, aby pro všechny připravil večeři na Díkůvzdání. Ostatní potkají Blitze, kamaráda z vysoké, který vždycky odcházel z večírků před tím nejlepším. Parta s ním propaří celou noc. Blitzovo prokletí tak přejde na Teda, který o všechno přišel... (TV Prima)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tento díl nebyl tak úplně tím, co bych chtěl v seriálu vidět. Uznávám, že mě ta záležitost s prokletím celkem pobavila, jenže co ten zbytek? Kromě toho, že jsem se mohl zasmát smolařům, už tu nic jiného nebylo. Tvůrci si navíc nedokázali odpustit jakýsi pokus o hru na city, což u mě muselo spolehlivě tvrdě narazit / Poučení: Krocan není matrjoška. Pro lidi, kteří píší Ukraina místo Ukrajina a Kharkov místo Charkov: Turkey is not Russian doll. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Blitzgiving" (Prekliaty deň vďakyvzdania). Zatiaľ čo Ted Mosby pripravuje pre svojich priateľov slávnostnú večeru na deň vďakyvzdania, oni stretnú Blitza, ich kamaráta z vysokej školy a vyrazia s ním na divokú new yorkskú párty. Ted to všetko zmešká a začne mať obavy, že sa to stane pravidlom. Bojí sa, že príde o tie najlepšie akcie. **** ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Na konci epizody se dostáváme k jídelnímu stolu, kde mají všichni aktéři společně sníst večeři. Než se tak stane, tak Barney (Neil Patrick Harris) nešikovně shodí vidličku na zem. Když se ale podíváte pořádně, tak tomu opravdu hodně pomohl a v celém pojetí to vypadá více než nahraně. (TadeasK7)

Reklama

Reklama