Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kat žije se svým přítelem v New Yorku a živí se pouličním prodejem nelegálních zbraní a drog. Její inteligence, krása i sebevědomí ji po boku brutálního tyrana rychle opouští. Její přátelé - Vic, Reilly a Liz – jí ale pomohou naplánovat dokonalou pomstu…. Kat (Milla Jovovich) je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté, co ji přítel Velký Al (Angus Macfadyen)- nebezpečný drogový dealer - ze žárlivosti málem zabije, pokusí se Kat vzít svůj život do vlastních rukou. Neváhá využít svých přátel i sexuální přitažlivosti k tomu, aby uskutečnila svůj plán. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Dávám tři a to jedině kvůli Jovovich, která tak úlně nenadchla ( 5.element to prostě není ) a která ani nezklamala, jako film samotnej. Začátek je zajímavej, prostředek trošku nuda doplněná násilým a tvrdými slovy, zatímco teprve na konci člověka film zaujme, jak samotnou spletenou zápletkou, tak vyprávěním samotné Jovovich na pláži s tváří sexy andílka. Zajímavé jsou ale i v průběhu filmu její sexy scény, kdy se Milla nebála ukázat své tělo, takže zas tak často od filmu neodcházejte ať ji poznáte více. ()

hlína 

všechny recenze uživatele

Milla Jovovich je bezpochyby pěkná ženská, ale měla by dostávat výhradně role kde se nemusí mluvit. Pátý element byl zdárným příkladem, kde díky tomu že hrála roli exotické postavy působící trochu retardovaně a byla výborná. V Resident evilu toho taky moc nenamluvila a celkem to šlo. V Johance z Arku už to byla tragédie ale tam v tom byla ještě nevině. Ale jinka si nevybavím jediný film kde by měla náročnější dialogy a dalo se na to koukat. Když má film napsány dialogy rádobyoněčem ale totálně o hovně jako tento, tak se to dá stěží vůbec dokoukat... ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Ráže .45 jen filmem,kdy si jeden režisérský nováček myslel,že si vydobije slávu v Hollywoodu malým nezávislím filmíkem,kde se nemusí bát vypustit lavinu vulgárností,přidat nějakou tu násilnost a nahotu a že si ho díky kontroverzi snímku někdo určitě všimne.Zatím se tak nestalo a já se po shlédnutí Ráže .45 tomu ani moc nedivím.Nezávislou produkci mám docela rád,ale tohle mi skutečně přišlo strašně umělé a za každou cenu šokantní.Dějově jde poměrně o jednoduchý příběh,který je ale i hodně nevýrazný,předvídatelný a hlavně dost nudný.Ani herci film moc neobohatili,všichni jsou až moc typicky vybraní pro své role,nikdo nepřekvapí a třeba právě hlavní hvězda snímku Milla Jovovich je navíc ve své roli doslova odpudivá a nepříjemná po všech stránkách.Ráže .45 je zkrátka nevýrazným filmem,který chce za každou cenu šokovat,ale moc se mu to nedaří. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mila Jovovich je určitě zajímavá herečka a v případě snímku "Ráže .45 dokazuje, že rozhodně něco zahrát umí. Problém je ten, že to v tomhle snímku chce dokázat pouze ona. Trochu mi to připomnělo film "Čtvrtý druh". Mila se hodně snaží a dost tlačí na pilu, ale v konečném důsledku je to stejně jedno, protože ten film za to nestojí. "Ráže .45" je přesně takovým filmem. Zajímavé zpracování, které by místy mohlo být i nápadité, ale prostě to není film, který si zaslouží ovace. Celkem drsné drama, které vypráví příběh o postavách, na kterých vám absolutně nebude záležet. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/raze-45-2006-20.html ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jen si tak trochu bouchnout!! Debutující Gary Lennon jakoby se bál dostat se svojí látkou někam dál, jen ve scénách ryze násilných se projevil jako slušný sadista a nechal sličnou Kat solidně rozcupovat. Jenže zbytek je jen scénáristická nemohoucnost, která ani nedokáže přesvědčit, proč je její láska k buranskému Alovi (Angus Macfadyen – Statečné srdce) tak silná.. Kdysi byli sehranou dvojkou, která drobnými kšefty vydělávala na činže a snila o pláži a spokojeném životě. Jen by Hora„Al“masa nemohl být násilnický hovado, který ještě netuší, jaký poklad/mršku má vlastně doma.. Brzy se totiž vše otočí o třistašedesát stupňů, aby se tu založilo na plán, který ovšem nefunguje.. Inu, shrňme si to následovně. PLUS: Milla Jovovich, místy slušná atmosféra. MÍNUS: Pokus o šokující pointu, veškeré chytré řeči do kamery od všech zúčastněných (nudné plky o životě, které děj nikam neposouvají), snaha podložit problematiku domácího násilí nějakými závěry. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama