Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kat žije se svým přítelem v New Yorku a živí se pouličním prodejem nelegálních zbraní a drog. Její inteligence, krása i sebevědomí ji po boku brutálního tyrana rychle opouští. Její přátelé - Vic, Reilly a Liz – jí ale pomohou naplánovat dokonalou pomstu…. Kat (Milla Jovovich) je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté, co ji přítel Velký Al (Angus Macfadyen)- nebezpečný drogový dealer - ze žárlivosti málem zabije, pokusí se Kat vzít svůj život do vlastních rukou. Neváhá využít svých přátel i sexuální přitažlivosti k tomu, aby uskutečnila svůj plán. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Za začátku je zde pár dobrých hlášek ("Je to sice Skot, ale chlastá jako Dán."), takže jsem si říkal, že to bude černější komedie, ale pak se to přehoupne do roviny o týrání žen a věčném tématu. Proč ženská, kterou týrá chlap, se ho zastává? Jo, žijem to ve zvláštním světě… Takže za vynikající Millu, (jo, mám pro ni slabost, no a? :-)) dávám vcelku pěkné hodnocení. Víc ani ťuk. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Přestože film ze začátku a pak především v průběhu nepůsobil zrovna nejlíp a spadal do naprosto obyčejnýho, mnohokrát viděnýho průměru, poslední třetina mě vážně zaujala a do jisté míry i dostala. Milla Jovovich se ze chtěné holky drogovýho dealera stane obětí domácího násilí, následně se vychrápe se všema kamarádama i kamarádkama (což zatím působí dost lacině), ale styl, jakým je to podaný a jak vlastně celej film skončí se mně hodně líbil (pochopitelně nebudu prozrazovat), takže z toho nevychází až takovej brak. Měl jsem nutkání tomu dát 4 hvězdy, přestože zdejší hodnocení je dost nízké, nakonec teda udělám kompromis a dám 3,5/5. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Dávám tři a to jedině kvůli Jovovich, která tak úlně nenadchla ( 5.element to prostě není ) a která ani nezklamala, jako film samotnej. Začátek je zajímavej, prostředek trošku nuda doplněná násilým a tvrdými slovy, zatímco teprve na konci člověka film zaujme, jak samotnou spletenou zápletkou, tak vyprávěním samotné Jovovich na pláži s tváří sexy andílka. Zajímavé jsou ale i v průběhu filmu její sexy scény, kdy se Milla nebála ukázat své tělo, takže zas tak často od filmu neodcházejte ať ji poznáte více. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Milla odmítá přijmout fakt, že její herecké možnosti začínají u zabíjení zombíků (Resident Evil) a končí u zabíjení Vietnamců (Ultraviolet), pročež se v tomto kvazi-realistickém pohledu na problematiku domácího násilí nechává mlátit robustním řízkem a z hrdla vyluzuje ušima těžko akceptovatelný zvuk. Celé to trápení (diváka, ne Milly) trvá nějakých sto minut a scény fyzického násilí jsou prokládány scénami násilí duševního, kdy je scénář v nejlepší tradici amerických nezávisláků prošpikován jakože chytrými řečičkami, z nichž bychom si snad měli vyvodit nějaké závěry. Trapas. Ovšem trapas, který má pěkný plakát a (nemá-li zrovna moncla přes půl tváře) sexy protagonistku, takže mu můžu udělit hodnocení předurčené názvem. 45% Zajímavé komentáře: pshimi, Visáč ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já se naopak musím postavit na druhý břeh hodnocení, film sice není ničím nový, oplývá spoustou klišé, ale základní kostra drží pohromadě a herci hrající hlavní postavy splnili svůj úkol dobře. Milla mne překvapila, že není jen modelka, ale svou roli zvládla velmi slušně. Angus Macfadyen hrál dokonalé hovado. Závěr je snad zbytečně překombinovaný, ale myslím, že tu přece jen šlo hlavně o to domácí násilí...už je asi normální, že se s obecným verdiktem zde na Databázi opět neshoduji...70% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama