Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městě Rockford ve státě Illinois se nachází léčebna, ze které lidé vychází smyslů zbavení. Dva policisté jdou do léčebny kvůli hlášení, že je někdo v budově. Léčebna se zdá opuštěná a bez známek života, ale jeden z policistů se ještě té noci změní. Dean a Sam vyrážejí. (Varan)

Recenze (6)

Karbos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z TOP dílů celé první série. Pořádně hutná atmosféra i prostředí po skoro celou dobu dílu :) Jen kdyby se už jako zkušení lovci všeho nadpřirozeného, furt tak překvapivě nedivili zhasínajícím a problikávajícím baterkám, zejména na místech, kam lezou právě proto že ví, že tam na je něco nadpřirozeného čeká :) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: V meste Rockford leží starí blázinec a jeho južné krídlo bolo ešte donedávna uzamknuté. Teraz je otvorené a tak tu máme prácičku pre bratov Winchestrovcov, ktorý sú na stope bláznivého doktora. Prevedenie: Diel, ktorý má asi najlepšiu atmosféru od začiatku prvej série. Dosť dobré lakačky a celkom dobre zvládnuté aj kostýmy a efekty. Za mňa Ďalší plný počet a hor sa na ďalšiu časť. 92% ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ó la lá! Vražedná terapie v zábavnějším pojetí a jeden z adeptů na nejlepší díl první série, nicméně soudy si nechám až po opáčku všech dílů.  Posedlý Sam a panečku, jak mu ta poloha labilního hajzlíka hned na poprvé sedla.  Beru si pět prášků na uklidnění. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není lepší prostředí pro horror než je blázinec a tam se právě odehrává děj tohoto dílu a je nutno podotknout, že je využito dokonale. Nacpat do chátrajícího blázince plno duchů a poslat tam bratry, tak to prostě nemůže dopadnout jinak než skvěle. Neskutečně atmosférický díl nacpaný akcí. Tohle se vážně povedlo. Hned po Muži s hákem a Krvavé Marry nejlepší díl. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama