Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení se začne něco dít - vězeň Randall začne řvát na celé vězení, že něco viděl. Bachař ho přijde uklidnit, ale ještě toho dne umírá. Dean a Sam jsou za vloupání do Archeologického muzea, přepadení banky v Milwaukee a masakr v St. Louis zatčeni a převezeni do místní věznice. Ve věznici je klid, ale poté, co umírá vězeň Lucas, se vše změní. (Varan)

(více)

Zajímavosti (13)

  • Táto epizóda predstavuje posledné (chronologické) objavenie ŠPZ Impala KAZ 2Y5, ktorá sa používala od epizódy Pilot. (Pat.Ko)
  • Toto je jediná epizóda odohrávajúca sa v Arkansase. (Pat.Ko)
  • Niektoré z obvinení vznesených proti Deanovi (Jensen Ackles) sú poštovné podvody, podvody s kreditnými kartami, znesvätenie hrobov, ozbrojené lúpeže, únosy, tri vraždy prvého stupňa a vlámanie. (Pat.Ko)
  • Keď je Dean (Jensen Ackles) na samotke, povie Lucasovi: „Prial by som si, aby som mal bejzbalku - ako Steve McQueen.“ Toto je odkaz na scénu, kde postava Steva McQueena opakovane hádže bejzbalku o steny svojej cele na samotke z filmovej klasiky Veľký útek (1963). (Pat.Ko)
  • Počas natáčania tejto epizódy oslávil Jensen Ackles svoje narodeniny (1. marca) na mieste vo väznici. Na začiatku dňa mu 50 ľudí oblečených ako väzni zaspievalo na dvore „Všetko najlepšie“. (Pat.Ko)

Lovci duchů - Jiná realita (2011) (epizoda) (S06E15)

  • Meno ochrankára a vodiča Jareda a Jensena v tejto epizóde je Clif Kosterman. V skutočnosti bol Clif Kosterman naozaj ochrankárom. Taktiež si zahral aj v tom seriáli, konkrétne v epizóde Folsom Prison Blues (2007). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama