foto

Jeff Kober

  • nar. 18.12.1953 (63 let)
    Billings, Montana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jeff Kober se narodil 18. prosince 1953 v Montaně. Nebyl spokojen se svojí profesí farmáře a tak se v třiceti letech přestěhoval do LA  s touhou stát se hercem.

Jeho první vystoupení na obrazovce bylo v televizním seriálu V (1984). Následovaly malé vedlejší role ve válečném seriálu China Beach (1988) a hororové série Kindred: The Embraced (1996). Poté hostoval i v některých více populárních seriálech. Patří mezi ně Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (1999), Kriminálka Las Vegas (2000), Pohotovost (1994), 24 HODIN (2001), The Closer (2005) a Myšlenky zločince (2005).

Jeho velká filmová kariéra začala až s filmem Štvanci (1986), ve kterém hrál první ze svých záporných postav - "Roye Gaddise", drogového dealera s vražednými sklony. Tato role vedla k dalším filmovým příležitostem jako např. Prvotní síla (1990), Pancéřová holka (1995), Definice Maggie (2002) a remake Hory mají oči 2 (2007). Také se objevil v několika krátkých nezávislých filmech z nichž jmenujme třeba oscarový Session Man (1991).

Kober je všestranný umělec. Maluje, píše, hraje na basovou kytaru a byl jedním z členů rockové kapely "The Walking Wounded". V osobním životě je dvakrát rozvedený a má  jednoho syna. V poslední době se mezi diváky proslavil  zápornou rolí "Joea" v seriálu stanice AMC Živí Mrtví.

Michael "Mikel LetsGo" Leško

Herecká filmografie

Filmy

2017 Beauty Mark
I Do, I Do
Lost Cat Corona
2016 Sully: Zázrak na řece Hudson
2015 Krevní pouto
2014 Perfection
2010 Re-Cut
2009 Výhled odsud (TV film)
2008 Ruka mrtvého muže (TV film)
2007 Hory mají oči 2
2005 Cesta lásky a naděje (TV film)
2004 Ohnivý oceán
World Without Waves
2003 Osamělý mstitel
Přepadení v bouři (TV film)
2002 Defining Maggie
Dost
2001 Zmařená cesta (TV film)
2000 American Tragedy (TV film)
Domobrana
1999 Inferno
1998 Kolonie (TV film)
Loganova válka - Čest zavazuje (TV film)
1997 Maker, The
Zlaté pobřeží (TV film)
1996 Big Fall, The
Demolice
Grázl
1995 Pancéřová holka
1994 Automatic
Higher Education (TV film)
Innocent, The (TV film)
1993 Baby Doll Murders, The
Konečná spravedlnost (TV film)
Seznam smrti (TV film)
Zoufalá (TV film)
1992 Angel Fire
Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
Nechci už zpátky (TV film)
1991 Session Man (TV film)
1990 Prvotní síla
1988 Lebkouni
Lucky Stiff
Zmije
1987 Žhavá laguna (TV film)
1986 Štvanci

TV seriály

2016 Timeless (TV seriál)
The Alamo (S01E05)
Shameless (TV seriál)
Paradise Lost (S06E10)
A Yurt of One's Own (S06E09)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Terminus (S04E16)
My (S04E15)
Sami (S04E13)
další epizody (4)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
Sweet and Vaded (S06E07)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Crucifixed (S05E10)
Orca Shrugged (S05E05)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
Burnt and Purged Away (S04E12)
Family Recipe (S04E08)
další epizody (5)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Znovu doma (S03E12)
Mléko (S03E11)
Cesta (S03E09)
další epizody (8)
Ztraceni (TV seriál)
Co dělá Kate (S06E03)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Úder (S02E05)
Odplata (S02E01)
2008 Uklízeč (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Konspirační teorie (S05E09)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Folsom Prison Blues (S02E19)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S05E01)
2005 Closer (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Inferno (S02E11)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Stíny P'Jem (S01E14)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Lítost (S07E12)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Kindred: The Embraced (TV seriál)
Lazarus Man, The (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Higher Education (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Země 2 (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Led (S01E08)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
V (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Walkers Among Us

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace