Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedné psychiatrické léčebně řádí démon Wraith, který oběti vysaje mozek z hlavy. Aby tomu bratři zabránili, začali se vydávat za blázny. V léčebně se také setkali s Martinem - lovcem, který je v léčebně zavřený. Všichni společně přijdou na to, že démon je vidět v jeho skutečné podobě pouze v zrcadle. Bratři zjistí, že démon dělá z lidí blázny, protože blázinec je jediné místo, kde může démon být. Když ale bratři přijdou na to, kdo je démon, je už příliš pozdě... (Varan)

(více)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dean - See what I mean, doc? I mean, the kid's been beating himself up over this thing for months. The apocalypse wasn't his fault. There was this other demon, Ruby. She got him addicted to demon blood. I mean, near the end, he was practically chugging the stuff. My brother's not evil. He's was just... high. Yeah? So could you fix him up so we can get back to traveling around the country and hunting monsters? Dr. Aaron Fuller - Erma? Cancel my lunch. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní díl z blázince, ten nápad je prostě geniální. Po dlouhé době prostě opět hon na monstrum v převleku. No ne, že by v tom blázinci nezapadli. Nepředvídatelnost je u tohoto dílu jako bonus. Parádně natočená epizoda, u které si divák odpočine od Apokalypsy. ()

PhoenixSwan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím pochválit tvůrce, že se jim stále daří diváka uvést v omyl a připravit moment překvapení. Nepředvídatelnost je silnou stránkou tohoto seriálu. Dílů, jako byl tento, bych uvítala klidně více. Ctí originalitu první série v novém hávu. ()

Reklama

Reklama