foto

Markus Flanagan

  • nar. 20.8.1964 (55 let)
    Bryn Mawr, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Meeting Spencer
Pod jednou střechou
2008 Sedm životů
2007 Království
2006 Loving Annabelle
2001 Sestry na Bahamách
Zneužití moci
2000 Five Wishes
Overnight Sensation
Podzimní premiéra
1998 Walking to the Waterline
1997 Vidláci
1996 Apollo 11 (TV film)
Čmuchalové (TV film)
1995 Opuštěná a podvedená (TV film)
1994 Cries from the Heart (TV film)
1993 Už to není dítě (TV film)
1990 Sunset beat (TV film)
1989 Narozen 4. července
Perfektní svědek (TV film)
1988 Biloxi Blues
The Beat
Too Young the Hero (TV film)

TV seriály

2020 Bude líp (TV seriál)
Batceañera (S04E09)
2019 The Morning Show (TV seriál)
Dokud tu jsem, nikdo ti neublíží (S01E05)
Chaos je kokain dneška (S01E03)
Bude líp (TV seriál)
Nesting (S03E03)
2017 Bude líp (TV seriál)
September (S02E01)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tajný projekt (S08E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mumie v parku (S11E13)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
The Prisoner (S10E22)
Dark Dynasty (S10E21)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Návnada (S02E13)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Killa Diz (E08)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hra na schovávanou (S06E19)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Parazit (S01E18)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Pistole a růže (S02E20)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Visačky (S07E03)
2005 Unscripted (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Motivational Speaker (S06E19)
2004 Neslavná (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Ostřelovač (S01E09)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Na psychoterapii (S02E12)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hydova vánoční párty (S03E09)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Of Human Bondage (S03E14)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Návrat (S01E03)
1997 Crisis Center (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Jak spolu Monica s Richardem kamarádili (S03E13)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Hudson Street (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Virtuální realita (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Sunset Beat (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2004 Neslavná (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky