Reklama

Reklama

Sam a Dean jsou konečně volní. Poražením Boha si získali doživotní svobodu. Ovšem monstra noci nevymizela a stále tam někde jsou. Bratři tak vyráží na svoji poslední misi, zastavit partu upírů. (Varan)

Recenze (19)

Phillippus 

všechny recenze uživatele

Super zakoncenie celeho serialu! Narozdiel od vacsiny serialov, kde tvorci utnu dej tesne po rozuzlení, tu nás čaká zaujímavý epilóg. ------SPOILER---------- po ukončení Chucka už nikto nepíše ich príbeh. Tak sa môže ľahko stať, že bežný hunt nedopadne dobre, že nepríde Cass, ktorý by ich zachránil a hrdinom sa už vlastne ani do neustáleho oživovania nechce. V súlade s neustále omielanou pesničkou konečne nájdu kľud, keď je dokonané. Ale nenájdu ho v Stredozemi, ale na Ďalekom Západe. Veľmi podarený záver veľmi podareného seriálu. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako celá tato série i poslední díl byl ukecaná nuda. Smrt jednoho z bratrů!? No budiž. Ale tohle mělo být grand finále!! Misto toho dostanete prázdný kecy, který ani nejsou dojemný!!! Proč to neskončilo devatenáctým dílem, když už se to taaaaaaakhle natáhlo ( co si budeme vykládat, všechno, co se natahuje max přes 5 sérii: úvod, nějaký žbrblání kolem, nějakej zásadní zvrat a finále, jooo, oni by stačily tři série) kde oba společně jeli v klidu a míru a zakončilo se vzpomínkama? Ale oni tvůrci měli záchvat stařecké debility, tak nám museli naservírovat onu poslední hnusnou polevu. Nuž, dobrou chuť. Tý vole 15 let dotažených do takové debility 😂😂😂 ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslednú epizódu som si šetril nakoľko to je po 12 rokoch čo som so seriálom veľmi ťažká rozlúčka. U mňa zafungovala na výbornú, viem že sa nájde veľa ľudí ktorí budú nadávať na smrť alebo celkový koniec ale ja k nim rozhodne nepatrím. Prvých 20 minút je klasický old school hunt a potom to začne. Emociálne peklo. Netvrdím že si nepoplačem, ale tu ma to rozsekávalo celých 20 minút. Lúčenie bratov s kopcom odkazov na prvú sériu a do toho emotívny soundtrack na ktorý sme zvyknutý pri supernatural to som teda nedával. Nasledované Carry on my wayward son zostrihom ktorý ma dorazil ešte viacej. No a samotný koniec kde sa bratia zase zídu, objímu sa poďakujú nám za sledovanie je len čerešnička na torte, no a potešil aj Bobby. Supernatural Ďakujem , prežil som s týmto seriálom celé detstvo a navždy ostane v mojom srdci. Postavy Sam a Deana budú už navždy legendárne. Neviem sa dočkať kedy si celých 15 sérii zopakujem. No doubt--endings are hard. But then again... nothing ever really ends, does it? ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a toto oficiálny koniec. Moja teória sa potvrdila. Konca som sa veľmi bála, pretože Winchestrovci jednoducho nemphli nájsť svoj šťastný koniec. Našli ho, svojím Winchestrovslým spôsobom. Oh my Jack (pochopia len fanúšici) toto bol perfektný záver. Bála som sa, pretože poznám mnoho skvelých seriálov, ktoré skončili mizerne, no pre SPN-ko to rozhodne neplatí. Strach bol zbytočný, ale slzy predsa len nevyhnutné... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda toho, že to neskončilo predošlou častou. Táto časť bola celkom zbytočná a hlavne neuveriteľná. Bolo vidieť, že to už tvorcovia chcú rýchlo zabaliť a mať to s krku. Bol to najhorší možný koniec jedného z bratov, za 15 sérii, keď pomohol toľkým ľudom a jedine, kto mu vzdal úctu bol len ďalší z bratov. Hlúpe, trápne či neuveriteľné, asi všetko do kopy. Len kvôli tomu, že už je koniec dávam tú 3*, inač by to bol odpad. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama