Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 5
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Recenze uživatele Wallis3 k tomuto seriálu (3)

Lovci duchů (2005) 

Kdyby tahle soap (nebo sopel?) opera skončila pátou séríí, kdy Sam skočil do klece s Luciferem a Michaelem a Dean by si dožil poklidným životem, tak bych to uznal a střelil tomu plných pět. Ale ono nééé. Po celkem inteligentním ukončení se muselo pokračovat neinteligentní stupiditou, dírama v ději, ve scénáři a v chování všech postav a místo solidního oldsckúlovýho seriálku tu máme nekonečný cosi, co se vytáhlo až na 13 sérií a nedejknedloň, má snad v plánu pokračovat dál? To už i debilní Upíří deníky to vzdaly dřív, ale to byla úplná kokotina. No nic, prokousal jsem se desátou sérkou, ze zvědavosti půjdu dál, jestli mě ta čím dál víc zhoršující se kvalita prožitku neodradí. ()

Série 15 (2019) (S15) odpad!

Celá série se nesla v ukecaném duchu. Už bylo vidět, že se s těží popadá dech. Táhlá a vleklá sopel opera se dobéřela ke svému konci a raději nevidět! ()

Carry On (2020) (S15E20) odpad!

Stejně jako celá tato série i poslední díl byl ukecaná nuda. Smrt jednoho z bratrů!? No budiž. Ale tohle mělo být grand finále!! Misto toho dostanete prázdný kecy, který ani nejsou dojemný!!! Proč to neskončilo devatenáctým dílem, když už se to taaaaaaakhle natáhlo ( co si budeme vykládat, všechno, co se natahuje max přes 5 sérii: úvod, nějaký žbrblání kolem, nějakej zásadní zvrat a finále, jooo, oni by stačily tři série) kde oba společně jeli v klidu a míru a zakončilo se vzpomínkama? Ale oni tvůrci měli záchvat stařecké debility, tak nám museli naservírovat onu poslední hnusnou polevu. Nuž, dobrou chuť. Tý vole 15 let dotažených do takové debility 😂😂😂 ()

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama