Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

No teda, docela slabé hodnocení. Opět se tady někdo koukal na něco omylem. Za co?? Vždyť to byla výborná parodie z konce abecedy. Podle některých jsem asi blázen, ale narozdíl od ostatních jsem bral snímek s nadhledem. Jasně, pár nesmyslů tam bylo. To ale vůbec nemění nic na tom, že si to čtyři hvězdičky zaslouží. Ironicky!! Ne..., fakt se mi to líbilo. :-) ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

To je zajímavé, Wynorski je béčkař který už dlouhou dobru balancuje na hranici céčkaře. Vždycky mě ale jeho filmy dokážou něčím pobavit. Wynorski se s ničím nemaže dává akci, za akcí, přitom mu nevadí, že to nemá, žádnou logickou návaznost. Je libo bazuku z plastu? Nebo obrovský balvan z polistirénu? Ten film se nesmí brát vážně, pokud ho budete brát vážně a zkoumat každou chybičku, tak vám postačí jenom začátek a pak to rychle vypnete. Jak už sem napsal Winorsky je béčkař balancující na hraně céčka a jeho filmy tak nemají veliký rozpočet, efekty sou na hodně nízké ůrovni a všechno ostatní taky. Ale, pobavilo mě to stejně jako Požírač kostí. ()

Reklama

PECHY15 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem zvyklý dívat se na hodně špatné filmy a u většiny se dokonce bavit. Ale u tohohle se rozhodně nikdo bavit nemůže. Nejtragičtější animovaní roboti století, nulové herecké výkony, kromě Roberta Picarda a Alexandry Paul, u těch bylo vidět, že již někde hráli. Ale vzhledem k tomu, že byli na plátně asi 10 minut tak ani nemohli nic velkého předvést. Začátek filmu mě smíchy poslal do kolen, dva namachrovaní vojáci s pistolemi, u kterých byly animované dokonce i výstřely :-D a stupidními vtipy o bombách :-D a potom hned nášup s vykrádáním parníku a typickýma drsňáckýma žvástama, řekl si si mé jméno kámo, teď ho musím zabít :-D a hned potom se objeví drsňácký arogantní vysloužilý armádní pilot. A úplně největší ranou do mozkových buněk je, když si pochybní animovaní roboti vyrobí svého zombie pilota... divil bych se kdyby to nebyl otec hlavní hrdinky :-D film je předvídatelný, nudný, trapný a ještě k tomu se snaží vykrádat klasické scénky z jiných filmů a k tomu ještě velmi nepovedeně. ()

Newman_xf 

všechny recenze uživatele

I v rámci guilty-pleasure velmi slabé... pár světlých wtf momentů a dementních dialogů se sice najde, ale.. no prostě * za Paula Logana, asylum klasika, který hodí 2 salta, pak zakalí a za svůj mizerný herecký výkon si pravděpodobně vyslouží hlavní roli v megapirani (mnohem větší zábava) a v terminators (ještě větší zábava). Pro ty co nevědí co je to guilty-pleasure kategorie - nebrat, je to plné dementních dialogů a wtf momentů :D ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupý snímek se stupidním dějem, primitivními efekty a spoustou hluchých míst. Prostě béčková slátanina na entou. Snímek si nezasluhuje zvláštní pozornosti, a pokud jej divák sleduje, ztratí jen hodinu a půl času. Hluboce podprůměrné divadélko. Odpad. Nova2706098600/8948 Hm, já mám ve své DB jako režii uvedeno Jay Andrews.???????????? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • V úvodnej scéne vypália dvaja vojaci viac ako 200 výstrelov z pištolí bez toho, aby ich nabili. (beso74)
  • V tejto snímke si zahralo viacero hercov, ktorí sa objavili vo vesmírnych sci-fi filmoch: Star Trek (Lisa LoCicero, George Takei, Robert Picardo, Joe Lando, Michael Dorn, Bill Mummy), Babylon 5 (Bill Mummy, Joshua Cox) a Battlestar Galactica (Roark Critchlow). (AxelWers)
  • Film je natočen na motivy knihy "Shockwave", kterou napsal Bill Monroe. (Terva)

Reklama

Reklama