Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (396)

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Od zkušeného režiséra Ivana Reitmana bych čekala víc než jen tuhle rozpadající, na ničem nestojící rádoby komedii. Přitom se jedná o žánr jemu tolik blízký. Větší část filmu jsem kroutila hlavou nad tím, kolik příležitostí zůstalo nevyužito, z kterých se dalo vyždímat aspoň něco. Co je horší, prázdná místa by měli alespoň částečně vyvažovat představitelé hlavních rolí Uma Thurman a Luke Wilson, ale evidentně si moc práce nedali. A konkrétně Uma mi tu prostě nesedí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo majetnickému Clarku Kentovi s vagínou zlomí srdce, tomu budou v single-use komedii Ivana Reitmana lámány kosti.. Pan režisér mi chvílemi připadal, jako kdyby v rámci zachycení rytmu doby začal nosit čepici s dlouhým kšiltem a kalhoty s rozkrokem u kolen a pokusil se vnést ten "mladický duch" i do svého filmu, což s ohledem na jeho předchozí tvorbu lze označit za zbytečnou nedůvěru v sebe sama. Takže nakonec zůstaly jen Čelisti v obýváku, po Kill Bill další foot-fetish záběr na chodidla U.Thurman a zajímavý poznatek, že v proměnu v superženu potřebujete větší prsa, odhodit rovnátka a obarvit se na blond. Souhlasím s Enšpíglem, že téma sexuálních dovedností G-Girl zůstalo trestuhodně nedotčeno a mé všetečné otázky (Má jazyk rychlejší než počítadlo bankovek? Dokázala by Wilsonovi při orálním sexu vcucnout řitním otvorem prostěradlo i s matrací?) tak zůstaly nezodpovězeny.. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Další příklad filmu, který navnadí dobrým trailerem, ale posléze bohužel zklame. Situaci zachraňuje(alespoň v první polovině) rozkošná Uma Thurman - v jejích scénách se nuda poroučí za dveře, aby se však o chvíli později vrátila a byla ještě nudnější. Invence nápadů šílených kousků mstící se G-girl je slušná(zejména finta se žralokem), technické provedení je však o poznání horší(triky slabé). Díky scénáři je závěrečná dvacetimitovka příšerně zmatlaná. Hezká a příjemná Uma, nic víc. 60 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

czejny 

všechny recenze uživatele

Čím tvůrci romantických komedií překvapí příště? Co takhle Ben Stiller jako Terminátor vývojové řady 5, který se bezhlavě zamiluje do ženy, která čistě náhodou bude mít schopnosti kočičí ženy...a Stillerátor bude mít alergii na kočky! Celý film jsem žasnul do čeho se ta Uma uvolila. Čekal jsem pohodovou komedii, ale toliko trapných okamžiků, ve kterých jsem se styděl za hlavní představitele rozhodně ne. Luke Wilson mi do role vůbec neseděl a Anna Faris znovu dokázala, že na role tupých blondýnek se fakt hodí. Takže když sem uslyšel větu: "Ty si ta nejinteligentnější...", bylo hotovo. Ty dvě hvězdy dostává film jen za muziku, protože ta mi rozhodně sedla. Až mi bylo líto, že se musí objevit zrovna v takovym propadáku. Moje superbejvalka byla asi tak super, že na mou vlnu se nenaladila. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Po totálne užvanenom a vrcholne klišéovitom úvode som v avizovaný zvrat v druhej polovici ani nedúfal, no posledná polhodinka vytrhla film z biedy. Škoda, že nápad nebol rozbalený už v úvode a takisto mohol byť spracovaný niekým iným, než detsky-romantickým rutinérom Reitmanom a nebol rozbalený už v úvode. Potom by som prepáčil aj tie lacné triky. 60%. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)

Reklama

Reklama