Reklama

Reklama

Ae-kyung je namyšlený frajírek a dědic, kterému jeho dědeček odkázal obrovské bohatství. Jenže dědečkova závěť bude platná pouze za splnění podmínky, že bude přeložen do Boramské střední školy v Gangwondo, kde musí odmaturovat. Po případném nedokončení studia, bude veškerý majetek věnován na charitu. Tak se Jae-kyung z pohodlného života v přepychu a luxusu stěhuje do malého městečka a nastupuje dle závěti do Boramské střední školy. Ze začátku si nemůže zvyknout na zdejší školu a veřejnost, snaží se obejít dědečkovi podmínky přes úplatky a rvačky. Jae-kyung zde však potkává milou a krásnou dívku Choi Eun-hwan (trpící Hypertrofickou kardiomyopatií), do které se zamiluje, rázem se z namyšleného a drzého sobce začíná stávat dospělý muž. Bude Choi Eun-hwan opětovat jeho lásku a podaří se jí překonat velice zákeřnou nemoc? (Káronoš)

(více)

Recenze (79)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě to nebyl špatný film, ale také ničím nevybočoval a co hlavně - již jsem podobných korejských filmů viděl dost. Tenhle film si kladl za cíl dojmout diváka, jenže tím u mě nezabodoval. Pravda je, že chyba bude i na mé straně, protože jsem očekával spíše komedii a té se mi zde fakt nedostalo:D ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Tak trošku scénář sešitý horkou jehlou, dle mého. Ač korejci milostné balady umí, tahle mi přišla zpracovaná tak nějak letem světem, i s přihlédnutím k tomu, že hlavní představitelka mi nějak nesedla, vypadalo to tak na sedmou třídu základní školy. Bohatý vnuk velmi bohatého dědečka, projíždějící Soulem ve svém Ferrari, je po jeho smrti postaven před nemilé rozhodnutí v závěti -studium dokončit v malém městě. Tam je i sirotčinec.Jay-Kyung se brání zapadnout a geniální myšlenka -když budu dělat průšvihy, vyhodí mě sami -se taky neosvědčí. Spolužačka ze třídy si přivydělává na benzině...... hmmm....tak trochu instantí, pár dojemných scén, hezké exteriéry.....víc mi to nedalo:-) ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Dívaš sa na hviezdy a snívaš, že sa aj ty raz dostaneš do neba. Pritom kľačíš na zemi a pomáhaš tým, čo určite raz zničia teba. Tá symbolika s prvým snehom sa mi páči a videl som ju už snáď aj v piatom filme, pri tomto mám troška zmiešané pocity pretože začiatok cca prvých 40 minút som sa veru nudil, ale potom to začalo byť dobré ... ! SPOILER ! nechápem jednej veci ale, prečo skoro v každom kórejskom, japonskom romantickom filme zaľúbeným nedoprajú aj šťastný koniec, ono beriem že zas nemôže všetko končiť dobre, ale aspoň raz za čas áno :D ! SPOILER ! ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Námět na první pohled nezaujme, protože zdánlivě nevybočuje z jihokorejských romantických filmů, ale i do tak neoriginálního tématu dokázali tvůrci vložit hloubku a obrovský cit a vytvořit tak nádherný, snivý a dojemný snímek. Někdo je osočí za citové vydírání, ale já tam žádné citové vydírání nevnímám, vidím jen překrásný film plný čisté romantiky. Je to jeden z mála filmů, které mě rozbrečely a navíc hlavní dvě postavy jsou tak rozkošné, že tak hezký pár jsem snad ještě neviděla... Pro mě jeden z nejkrásnějších filmových zážitků vůbec. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Nemá cenu nic zastírat, ten film je citově vyděračský, naštěstí, jsem na tohle zvyklý(u asijských a zejména korejských filmů s tím člověk musí počítat) a stejně jako Pirkaf to beru s nadhledem. Některé pojetí scén má své skouzlo ,stejně jako různé momenty(hlavně začátek filmu je vizuálně skvěle zpracovaný), ale celkově to má různé chyby, jako nevyvážené tempo vyprávění, scénář. Jenže hraje v tom Bin Hyeon, Yeon-hee Lee a hlavně, nevím jak je to možné, ale opět mě naprosto dostal soundtrack, podobně jako u Windstruck, tohle je jedna z nejpovedenějších složek filmu, hudba spojení hudby s obrazem. Po letech a opakovaných shlédnutích musím uznat, že jde o silný napdrůměr, nikoliv slabý, jak jsem se dříve domníval, síla filmu prostě zůstala. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama