Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skylar Eckerman (Shaun Sipos) jako skvělý zadák školního fotbalového týmu má, na co si vzpomene. Pro místní je hvězda a náležitě toho využívá. Ale stačí jeden chybný krůček, zranění kolena, a je všechno pryč. Walter Pearce (Ray Liotta) tak slavný není. Se svou ženou Deborah (Glenne Headly) a dcerami bydlí hned vedle Skylara, ale oba se v lásce příliš nemají. Walter je spořádaný člověk, který žije jen pro svou rodinu. I on však šlápl vedle a kvůli nevěře je rázem bez domova. Střechu nad hlavou mu překvapivě nabízí Skylar a spolu s ní i dost neobvyklé rady, jak získat ženu pět. Ale Deborah nedá druhou šanci snadno. (caisy)

(více)

Recenze (24)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Nudná neromantická komedie o nevěře. Všichni ostatní zahýbají též a pak zatloukají a nemusí trpět jako hlavní hrdina, z kterého udělala jeho rodina těžkého zločince a prasáka, že si dovolil smočit tam, kde to šlo, když to ženuška sama už zapomněla. Kdyby se ženské pořádně mužíčkům věnovaly, tak se pak nemusí strachovat z nevěry. A taky by se měly potvory naučit přiznat svůj podíl viny a netýrat skvělého pana Liottu, jako by si to chudák zasloužil. Brooke Nevin byla rozkošná a to je tak asi všechno. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dá se říci, že to byla vcelku ucházející komedie. Osobně bych si představoval daleko více humorných situací, které by mě dokázaly pořádně rozesmát, ale že by mě film vyloženě nudil, tak to bych něřekl. Americký fotbal podle mě není tak báječný sport, jak si ti potrhlí Američané myyslí. Děj, který je proložený blbou romantikou, je asi to nejslabší z celého filmu. ()

Reklama

dezorz 

všechny recenze uživatele

Vykonstruovanost zapletky ci deje je nutnou poziadavkou na prakticky kazde umelecke dielo. Ale prava krasa ako jemne sa na konstrukciu nabaluju ostatne prvky tvori umenie umenim. Comback Season sa s nicim nestve, nelogickost a nerealita vsetkeho, co ide proti napadu je nepodstatna. Zivot je film a film je scenar. Nemalo by to byt naopak? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejde tak o klišoidní scénář, jako o skutečnost, že tenhle film je prostě na nedělní odpoledne jako dělenaj. Já zapnul televizi, začal si připravovat letáky na roznášku a do toho koukal na tenhle film, který mě v ničem urazit nedokázal, ale prostě to byl starý dobrý průměr. Přitom Ray Liotta má na to, aby hrál ve velkých, výpravných filmech a on si tu svojí kariéru rozstřelí v takových průměrných somarinách. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Komu by nebylo líto psího pohledu vykopnutého zhrzeného manžela v podání Raye Liotty, který měl vlastně ve slabé chvilce osvětlení důvodu, pravdu. Co víc je lidštější než nebezpečný pocit jistoty a tím rizikovější šance udělat kopanec a tak si uvědomit, co vlastně chci a že to samozřejmé, jisté, domácí, není tak špatné a vlastně je nejlepší. Když usmíření je tak sladké...Neokoukaní herci, sympatický Shaun i ty tři bloncky a příběh sice s jasným koncem, ale přesto ke koukání. Ony důležité a rozhodně těžké věty - "Chci, aby ses vrátil. Potřebujeme tě doma" - se vždycky krásně poslouchají. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama