foto

Ernie Grunwald

  • nar. Thornhill, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Two Hands to Mouth
2011 Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film)
2009 Podnájemník
2008 Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
2007 Škvára
2006 Vezmi mě zpátky
2004 Cellular
2002 Muži v černém 2
Zloději z Harvardu
2001 Gristle, The
Nathan's Choice (TV film)
1999 Drsňák Dudley
1996 Radiant City (TV film)
1995 Jungleground
Malé dohazovačky

TV seriály

2019 Wayne (TV seriál)
It'll Last Forever (E07)
2013 2 $ocky (TV seriál)
A dočasné odbočení (S02E19)
Call Me Fitz (TV seriál)
A Very Special Fitzmas - Part 2 (S04E10)
A Very Special Fitzmas - Part 1 (S04E09)
Brotherly Love (S04E08)
další epizody (10)
2012 Call Me Fitz (TV seriál)
And Baby Makes... Fuck!: Part 2 (S03E12)
And Baby Makes... Fuck!: Part 1 (S03E11)
Apoca' Smokes Now (S03E10)
další epizody (12)
2011 Farma Rak (TV seriál)
Call Me Fitz (TV seriál)
What the Fuck is a Beaver Moon? (S02E13)
Hell Hath No Drink Limit (S02E12)
Revel Without Applause (S02E11)
další epizody (13)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Honesty, Integrity, and Low Mileage: Part 2 (S01E13)
Honesty, Integrity, and Low Mileage: Part 1 (S01E12)
This Business Has Been Homicide Free for... Days (S01E11)
další epizody (13)
Agentura Jasno (TV seriál)
Smrt je ve vzduchu (S04E13)
Tráva (TV seriál)
Do Moskvy, a rychle (S06E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kalhotkoví čmuchalové (S10E16)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Jak pozvednout morálku (S01E07)
Mentalista (TV seriál)
Rudý odznak (S02E03)
Chirurgové (TV seriál)
Soucit s ďáblem (S05E12)
Lovci duchů (TV seriál)
The Real Ghostbusters (S05E09)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Patience (S01E11)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Nesnáším tvou matku (S04E02)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk řeší stý případ (S07E07)
2007 Carpoolers (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zahraniční student (S02E15)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Pan Chůva (S05E05)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Kapela klubu osamělých srdcí seržanta Sipowicze (S12E17)
2004 Stones, The (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Witches of East Arlen (S07E23)
Přátelé (TV seriál)
Smuteční slavnost (S09E17)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
The Freak (S01E06)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Medieval Crimes (S09E17)
2000 Takový je život (TV seriál)
1999 Však ty víš (TV seriál)
1998 Two of a Kind (TV seriál)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
High Life, The (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
TekWar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace