Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julie je rozvedená vědecká pracovnice. Ačkoli působí upjatě, kdesi uvnitř ukrývá doutnající jiskru veselé spontánnosti. Její poněkud nudný snoubenec a kolega Russell bohužel není tím pravým, kdo by v ní dokázal rozdmýchat plamen. Spojuje je však nadšení pro práci a Julie věří, že její dva synové, patnáctiletý puberťák Brian a introvertní desetiletý Wesley, se naučí mít Russella rádi během nastávající dovolené. Jenže právě když mají vyrazit na cestu, dojde v laboratoři ke kritické situaci. Russell musí zůstat a Julie odjíždí sama. Věhlasný americký kuchař Matt je rozvedený otec citově poněkud nepředvídatelné čtrnáctileté Daphne a dvou rozpustilých synů, jedenáctiletého Lewise a osmiletého Joshe. Kvůli pracovnímu vytížení vidí děti málokdy, ale nikdy si nenechá ujít letní dovolenou. Julie i Matt dorazí na prázdniny do Nantucketu a ke svému zděšení zjistí, že si pronajali stejné obydlí. A protože všechny ostatní jsou již obsazené, nezbývá než to zkusit pod jednou střechou. Je však otázkou, zda se jeden od druhého něčemu přiučí, nebo se dřív navzájem zabijí. (TV Nova)

(více)

Recenze (31)

Olík 

všechny recenze uživatele

On je rozvedený otec dvou dětí. Ona je rozvedená matka dvou dětí. Jejich první setkání skončí neslavně, druhé jakby smet - přesto nakonec jiskřička přeskočí. Pomalu uvadající Hollywoodské star Nastassja Kinski a Timothy Dalton spojili své poslední síly k natočení k této ničím nevybočující přesto velmi příjemné romantické komedii. Nevím, čím to bylo – nejsem ani fanda rom-comů, ani jednoho z jmenovaných hlavních představitelů, téma „co se škádlívá - to se rádo mívá“ jsem už viděl stokrát, není zde ani za mák vtipu - tak proč jsem se tak příjemně bavil???? ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

V této komedii se střetávají dva různé typy výchovy. Upjatá, ochranářská matka a veselý, liberální otec. Oba se svými dětmi jsou nuceni chybou realitního makléře prožít dovolenou ve společné vile u moře. Vzhledem k tomu, že jsou oba přístupy těchto rodičů rozdílné, není ve filmu nouze o zábavné momenty, ale i o momenty trochu k zamyšlení. Jak to ale v těchto komediích bývá, stejně jako děti i tito dva dospělí k sobě najdou cestu a zjistí, že by jim to mohlo klapat. Protože, jak známo, protiklady se přitahují a ve vzájemném soužití, při troše dobré vůle, i doplňují. ()

Reklama

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Odpočinkovka, ke které mě přitáhla N.Kinski a T.Dalton. *** Matt (T.Dalton): Ten Russell je želva, nebo nějaký křeček. Každý vychovává prostě jinak, kontrast někdy pobaví :-). Zůstaň podivná Daph, zvláštnost ti sluší ! Předběhla si ! Někdy musíš, aby ses dostal tam, kam chceš ! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Trojúhelník: atraktivní ONA (a její potomci) + nudný, spolehlivý, nesympatický ON (snoubenec) + zábavný, nezodpovědný, charismatický ON (a jeho potomci). Hádejte, jak to bude probíhat a jak to dopadne? Přesně tak, uhodli jste :-). Ale nešlo očekávat od konzervativních prarodičů, že by změnili program a dívali se místo romantické ptákoviny raději na homosexuála s AIDS Toma Hankse. Tak jsem si holt s babi a dědou poseděla, vyluštila křížovku, přečetla časopis a snažila se (relativně úspěšně) ignorovat tu rodinnou průměrnost na TV obrazovce. Jsou i horší způsoby jak trávit čas... 45% ()

Lucie505 

všechny recenze uživatele

Oddychovka na nedělní odpoledne. Rodinná, romantická a s otřepaným tématem. Zanechalo to ve mě dva obrazy. Inspirativní dráždivou scénu mezi hlavními hrdiny při vaření, a šílený obrázek na konci, kdy si děti na trajektu "synchronizovaně" nasadí sluneční brýle, a dokazují nám tím, jak jsou strašně šťastný a v pohodě. Pořádnej kýč na závěr.. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama