foto

Sam Coppola

  • nar. 31.7.1935
    Jersey City, New York, USA
  • zem. 5.2.2012 (76 let)
    Leonia, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Nahoře-dole (TV film)
2012 Driving Me Crazy
2009 Reunion
Run It
2008 House of Satisfaction
2007 Holky jsou fajn, ale pes je pes
The Warrior Class
2006 Jesus, Mary and Joey
2003 Nola
2002 Impérium
2001 Friends and Family
Nebezpečné dluhy (TV film)
2000 Blue Moon
Sally
1999 Wake In Providence, A
1998 Svědek proti mafii (TV film)
1997 Cesta do ráje (TV film)
The Deli
1996 Skutečné obvinění (TV film)
1995 Palookaville
1994 Falešná hraběnka (TV film)
1993 Joey Breaker
Prachy za nic
1992 Citizen Cohn (TV film)
1991 Dead and Alive: The Race for Gus Farace (TV film)
Polibek před smrtí
1990 Detektiv Janek: Vražda v černobílém (TV film)
Jakubův žebřík
Lovec v ulicích
1989 Modrá ocel
Pekelná manželka
1988 Detektiv Janek: Vnitřní záležitosti (TV film)
Zits
1987 Osudová přitažlivost
1983 Beze stopy
1982 Otázka cti (TV film)
1980 $5.20 an Hour Dream, The (TV film)
Hardhat and Legs (TV film)
King Crab (TV film)
1978 Král cikánů
Prsty
1977 Horečka sobotní noci
1975 Death Journey
1974 Crazy Joe
Super Cops, The
1973 Honor Thy Father (TV film)
Mr. Inside/Mr. Outside (TV film)
Serpico
1971 Andersonovy nahrávky
Banda, která neuměla pořádně střílet
1970 Interplay
1968 Takhle se s dámou nejedná

TV seriály

2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Ochranný štít (S02E16)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Can We Talk About the Gigantic Elephant in the Ambulance? (E13)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Proti všem (S04E07)
Kluci na prázdninách (S04E01)
2004 The Jury (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
City Hall (S14E14)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Cesta k Bohu (S02E08)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Paranoia (S02E14)
2000 Wonderland (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Legenda o Tennessee Moltisantim (S01E08)
1997 Advokáti (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1992 Křižovatky (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Renunciation (S02E09)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1971 Primus (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace