Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Ethan Learner veze rodinu z koncertu, a když zastaví u benzinové pumpy na Reservation Road, jeho syna srazí a usmrtí auto řízené rozvedeným právníkem Dwightem Arnem. Ten veze svého syna z baseballového zápasu. Arno z místa nehody ujede. Tragédie zasáhne oba muže stejnou silou. Ethan, jehož manželství prochází krizí, není schopen přijmout synovu smrt, bere vyšetřování do vlastních rukou a rozhodne se najmout právníka. Dwight má trýznivé výčitky svědomí a enormní strach, že mu jeho bývalá žena zakáže kontakt s vlastním synem, mu nedovolí přiznat se. Souhrou neuvěřitelných náhod se Dwight stane Ethanovým právníkem. Teď už je jen otázkou času, kdy se pravda dostane na povrch! (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (139)

Puyi 

všechny recenze uživatele

Film má sice silný námět, ale jeho celé provedení není zas tak působivé, jak jsem doufal. Film je založen hlavně na skvělých hereckých výkonech hlavních akterů, na mě tedy udělal největší dojem můj oblíbenec Joaquin Phoenix. :)) Film celkově hodnotím jako takový lepší průměr, špatné to rozhodně nebylo, ale dalo se z toho vymáčknout daleko, daleko víc (více napětí, více akce...), trochu škoda..:) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Od režiséra filmu Hotel Rwanda akosi zákonite všetci očakávali niečo viac.Silným hereckým obsadením sa tento film drží nad vodou,ale dovolím si tvrdiť,že keby ho režisér nemal dopadlo by to oveľa horšie.Príbeh je veľmi jednoduchý a predvídateľný ako zo života,ale podľa mňa mohol byť ešte jednoduchší,pretože,až do očí bije náhoda,keď prípad ma pomôcť vyšetriť právnik,ktorý dieťa zabil.Hlavná trojica ale,hraje tak presvedčivo,že na to zabudnete.Pri výlevoch pocitu viny v podaní J.Connelly sa vám budú tlačiť slzy do očí,aspoň v pôvodnom znení,pretože dabing to vie pekne zbabrať.Moja manželka preplakala takmer celý film.Film o odpustení a pochopení.Citlivé manželky s malými deťmi si môžu pripočítať alebo odpočítať ľubovoľný počet hviezdičiek .60%. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle je film o něčem, co žádný rodič nechce nikdy zažít. Smrt svého dítěte. Zbytečnou smrt svého pokladu, všeho co má a co mu bylo na světě nejmilejší... Přiznávám, na tyhle filmy mám problém koukat, ale risknul jsem to. Nedivím se Ethanovi, že se snažil vraha (ano vraha) vypátrat. Konal bych asi stejně. Film však hraje na příliš mnoho náhod a ne každá postava se chová tak, jak by se asi v reálu skutečně chovala. Ten začátek je hodně emotivní, to musím nechat. Ten závěr je mírně řečeno zvláštní... A já si kladu otázku, jak by na mne film působil, kdybych nebyl táta. A bojím se, že o dost méně a tady cítím problém... Takže i přes dobré herecké výkony hlavní trojice nemohu jinak a dávám jen za 3 podepsané míčky od Red Sox. * * * ()

marcek 

všechny recenze uživatele

Reservation Road je na ČSFD hodně nedoceněný snímek. Každý tady píše o tom, že když natočil George Hotel Rwanda, tak od té doby bude točit jenom perfektní filmy. A pro mě tento film perfektní film. Jeho slabinou je, že už od začátku je jasné jak to skončí, ale stejně se na to musíte podívat. Skvělé herecké výkony celého tria Phoenix, Ruffalo a Connelly. Mě se to prostě líbilo. ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Spíše televizní drama s výborným Phoenixem (netypicky zarostlý). Psychologicky to mohlo být propracovanější, vznikl by pak větší snímek. Náhod bylo snad až příliš a Ruffalo by mohl být trochu chytřejší (scénář by tedy měl být chytřeji napsaný). Atmosféra po incidentu u pumpy je vystižena emocionálně velmi silně. Za ni tu třetí hvězdičku. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Connecticut, ktorý leží na severovýchode USA v oblasti Nové Anglicko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama