Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Federální agent (R.Gere) před odchodem na odpočinek zaučuje svou nástupkyni (C. Danes) a přitom hledá nezvěstnou dívku. Je přesvědčen, že za její zmizení je odpovědný propuštěný sexuální násilník, kterého vyšetřuje. Přestože ho tlačí čas, rozmotá klubko stop vedoucí k potencionálnímu vrahovi. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Uvěřitelný Richard Gere, nepřesvědčivě "občas" hysterická Claire Danes a Avril Lavigne v pozici, v jaké ji asi v žádném klipu neuvidíte, pokud nezačne zpívat death metal. Film ubíhá rychle, svižně, jakoby sám chtěl být co nejdřív skončený. Filmy o úchylácích má asi rádo široké spektrum lidí, takže by to možná chtělo víc rozvést - to málo, co tady ukáží, je...opravdu málo. Zlatých 8 mm. Ale beztak je to průměrný, možná lehce, lehce nadprůměrný film, který nezamrzí. ()

ecis 

všechny recenze uživatele

Akesi nemastne, neslane, obycajne - klasicka videopozicovna zo spodnych regalov. Kriminalka o sexulanych delikventoch so zostarnutym Richardom, pri ktorej som sa nenudil, ubehla rychlo, ale zaroven ma nicim nezaujala. Typicky produkt pre cesko a slovenske televizie na sobotnu desiatu hodinu vecernu. Jedna hviezdicka dole za antisympatie k panovi Gere :) ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Násilnější, než činy, kterejma se Errol (Gere) zabývá, mi připadal spíš střih toho filmu. Mezistřihy a rychlé prostřihy doprovázené nějakým zvukem a přiblížením kamery do detailu + rozostřování a zaostřování, mě fakt sraly. Byly hrozně nepřirozené a chtěly mít za následek temnou atmosféru ala 8MM. Když ne to, tak celou dobu s váma režisér hrál hru na to, jestli je Errol paranoidní nebo jenom takovej hajzl. No, otevřeně - hrál to dost jednostranně. Tak moc, až vám bylo jasný, že se nakonec ukáže jako opak. Vsadím se, že američani si užili takovej velkej LOV NA ÚCHYLÁKY, protože už jenom existence registru perverzáků je úchylná. A pro američany je promiskuitní už i čůrání mimo záchod. Místama se tam objevila dost dobrá hudba, ale jinak je to fakt dost trapárna. Je to blbý, když jedinej způsob, jak vyhrotit situaci, je tím, že na sebe budou všichni navzájem řvát. Jeden z nejhorších Gereovejch filmů, ale může za to spíš režisér, než on. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Aby som pravdu povedal, tri štvrtiny filmu ma neskutočne iritovali. Celý čas som sa tešil, ako filmu naparím odpad a zvozím ho pod čiernu zem... Nakoniec to taká katastrofa nebola, v závere ma vyvrcholenie tých úchylností aj celkom zaujímalo. Vyzdvihnúť musím vynikajúci strih a slušnú kameru, no to je asi tak všetko. Nič to nemení na veci, že scenár je neskutočne deravý a postavy až giganticky dementné (s výnimkou postavy Claire Danes). Gere je sympatický možno tak v poslednej 10-minútovke a to je setsakramentsky málo. So zaujímavého námetu sa nepodarilo vytĺcť ani utešiteľný priemer, škoda. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Když někdo nahlédne do pekla, tak peklo taky vidí do něho...absolutní pravda, se kterou se potýká agent Richard Gere v temném filmu, jehož nízké hodnocení absolutně nechápu. Možná to bude tím, že se každý na to dívá z pohledu FILMU, a ne toho, že kdesi , třeba za vaší zahradou...výborný Gere i Danesová, viděno se skvělým dabingem. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama