Reklama

Reklama

Dva přátelé a nájemní strážci pořádku se ocitnou v městečku, kterému vládne nelítostný rančer. Jejich práce se zkomplikuje příjezdem mladé vdovy. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (342)

teutates 

všechny recenze uživatele

Všetko bolo OK, pokiaľ sa na scéne neobjavila žena... môj priateľ zvykol vravievať: "za všetkým hľadaj ženu" (smile) Romantický western... existuje takýto žáner? Ak áno tak toto síce nieje to pravé "love story", ale určite to kazí celkový dojem, ktorí známi pištolníci vedia navodiť, avšak slečna Renée to slušne povedané "zajebala"... fuck 5/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Western dle mého gusta potřebuje spoustu chlapáckých hlášek z charizmatických úst, kosmickou rychlost tasených koltů a děvu vlhnoucí v hrdinově náruči. Z Appaloosy se ke mně dostavily charizma i hlášky ve velmi slušném balení, ale s kadencí střelby by patrně nebyl spokojen ani zarytý pacifista a děva by taky nemusela padat do všech náručí, které po cestě potká. Také bych ocenil, kdyby si děj občas odskočil ze zaběhlé šablony k nějakému překvapení, ale na druhou stranu mne hrozně potěšila upřímná chvilka, kdy chlap přiznal své vyvolené, že věří spíše svému parťákovi, než jí. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Příjemný komorní, ale slušně obsazený western o chlapském přátelství a nestrachu ze smrti, kde se málo střílí, hodně mluví a režisér - snad ve snaze o civilnost, které by odpovídala i atypická dáma v nesnázích René Zellwegger (jaká škoda, že roli odmítla Diane Lane) - si nechává napětí vesele utíkat mezi prsty. Vyhrocené situace vždy nějak vyšumí včetně nepříliš uspokojivého závěru, ale vyslovená nuda to není. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +hezká hudba (škoda že zazní občas), dobře napsané postavy, potěší obsazení -takové vláčné tempo, rozvleklí děj, slabá akce, vadila mi Renée Zellweger/// Dneska už se kolty proklatě nízko moc nenosí a když přecijen, tak se povětšiou jedná o průměrné snímky. Appaloosa pokračuje v tomto směru, ale i tak díky za ní. Můžete vidět Mortensena zase v jiné nezvyklé podobě a kupodivu zaujme i Ed Harris se svojí kladnou postavou. Znovu si to nejspíš nedám, ale jednou se na to kouknout dalo./// Celkem 61%/// ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Western nic moc teda... Renée byla hrozná, chudák, to jsem teda nečekala. Základní myšlenka jako ze Sedmi statečných byla OK, Ed s Viggem podávají standartně "tvrďácký" výkon plný dlouhých pohledů a krátkých vět, našlo se i pár pěkných scének a přestřelek a sem tam padne i nějaká ta hláška. Aspoň že si tam zahrál Jeremy, jeho bad-ass byl klasicky perfektní. 3:10 to Yuma se mi líbilo rozhodně mnohem víc. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Appaloosa je vyšlechtěné plemeno koní v Severní Americe, ale původem ze Španělska. (R´Hell)
  • Ed Harris původně chtěl, aby jeho postava měla vlasy. Vybral si paruku a dělal s ní kamerové zkoušky, ovšem nakonec se rozhodl raději hrát holohlavý. (HappySmile)

Související novinky

Kolty versus dekolty

Kolty versus dekolty

18.08.2007

Viggo Mortensen už v Oceánu ohně a Kapitánovi Alatristem dokázal, že s kloboukem na hlavě vypadá ještě lépe než v kápi elfského pláště. A když mu navíc u boku proklatě nízko visí kolt, je to ještě… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno