Reklama

Reklama

The Scribbler

Trailer

Obsahy(1)

The Scribbler je akčný sci-fi triler s noirovou atmosférou o mladej žene Alice (Michelle Trachtenberg), ktorú nedávno prepustili z psychiatrickej liečebne. Aby sa však zbavila svojej alternatívnej osobnosti, musí jej liečebný program pokračovať po prepustení aj naďalej. Alice sa preto nasťahuje do domu pre duševne chorých. Krátko po jej príchode však obyvatelia domu začnú zomierať závratnou rýchlosťou. Podarí sa dievčaťu zabrániť, aby sa stala ďalšou obeťou, a vyliečiť sa? (misterz)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (42)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nebylo špatné! První polovinu hodnotím velmi nadprůměrně. Scribbler má úžasný vizuál, perfektní temné prostředí jakéhosi ústavu pro mentálně a sociálně nestabilní lidi, kde každou chvíli někdo vyskočí z budovy. Potěší i kvalitní herecký cásting, kde jedna herečka vedle druhé se objevila alespoň ve dvou známějších béčkových hororech. Až na ty sci-fi prvky, které mi příliš nesedly a možná potenciál nebyl plně využit, jelikož někteří lidé z ústavu mohli dostat více prostoru, ale nevadí nenudil jsem se. 65% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaný komiks z prostředí domu na půl cesty, kde bydlí parta holek, co jsou tak trochu magorky. Jo, proč ne. Jen výsledná pointa je... tak děsně pitomá. Celou tu dobu se na The Scribbler kouká velmi dobře. Tajemná atmosféra, mluvící pes, podivné sebevraždy v bezprostředním okolí titulní hrdinky... Jenže pak se to nějak zvrtne (za mě asi moment meditujícího souseda) a souboj dvou koček na střeše to úplně zazdí. Škoda přeškoda, protože film podle komiksové předlohy, kde hraje Sasha Grey a Eliza Dushku, to mohla být sakra pecka. ()

Reklama

xzajox 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá jednohubka pre tých, ktorí tento noir - pochmúrny štýl preferujú. Dobrá je tu práca s napätím. Záhada sa tu pekne pomaly odhaľuje a noir atmosféra je dobre dopĺňaná hudbou a slušným vizuálnym spracovaním. Zaujímavý je hlavne námet. Zdá sa mi celkom originálny. Škoda, že jeho potenciál nebol plne využitý. Mínusov tu nie je málo, ale tak nejako som im odpustil tých zopár amatérsky zvládnutých scén (počas dažďového súboja na 1sekundu prestane pršať), chyby v trikoch a deravú logiku. Každopádne tú hodinu a pol neľutujem. 70% 4* ()

LabySo69 

všechny recenze uživatele

No proč ne..Jde k mýmu překvapení o celkem solidní a vskutku netradiční podívanou. Ač je teda konec, ve srovnání s celkovým průběhem filmu, malinko víc scifoidní. Katie Cassidy je ovšem kurevsky sexy a spatřit jméno Sasha Grey v titulkách patřící filmu, kde nejsou vidět jakýkoliv genitálie, to fakt dokáže člověku vyloudit přiblblej úsměv na ksichtě. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl film asi všech zhulených tvůrců, protože to jak vypadala vizuální stranka i stránka obsahová je i na mě moc. Nevím jestli slabé béčko nebo katastrofální ačko, ale dobře..Kdyby všechno nebylo tak, jak ve skutečnosti nakonec bylo, řekla bych si, ok..Psychicky narušení můžou mít ve své hlavě cokoliv, ale ten fakt, že vlastně psychicky narušení byli úplně jiní, mi drásá nervy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Los Angeles v bývalej nemocnici s názvom Linda Vista Community Hospital. (westerns)
  • Vo filme sa objaví jedna nahá scéna s herečkou Katie Cassidy. Ide o jej prvú takúto rolu. (westerns)

Reklama

Reklama