Reklama

Reklama

Život podle Dana

  • USA Dan in Real Life (více)
Trailer

Dan zůstal na výchovu pubertálních dcer sám. Až jednoho dne potkal v knihovně Marii... Dan in real life je úsměvná komedie, kterou napsal sám život. Dan (Steve Carell) píše sloupek do novin, ve kterém radí druhým, jak si nejlépe uspořádat rodinný život. Jeho vlastní tři dcery mu dospívají před očima a on se jim snaží být dobrým otcem i matkou zároveň. Jeho osobní život zůstal od smrti jeho ženy unášen v proudu malých i větších starostí. Jednoho dne se však něco změní. V knihkupectví potká Marii (Juliette Binoche) která ho na první pohled něčím zaujme. Sympatie jsou vzájemné a šťastnému happy endu stojí v cestě už jen Danův bratr Mitch, se kterým Marie čerstvě chodí. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (384)

ghostwo 

všechny recenze uživatele

Komentáře, že se jedná o milý a pohodový snímek celkem sedí. Jenom bych dodal, že J.Binoche dokáže být stále velmi okouzlující, když chce ( a když chce i režisér ). Vždy na mě platila její přirozenost a přirozený půvab, na což bohužel v některých posledních filmech neměla prostor, až teď. S.Carell se snažil,ale moc jistý si jím nejsem,ale v tomto filmu budiž. ()

bambino 

všechny recenze uživatele

žádná jiná komedie mě v poslední době tak nepotěšila a nezahřála na srdci. Jak říkal Pomo v dnešní záplavě sprostých a prdících komedií je tohle dílo konečně nečím u čehož člověk nemusí totálně vypnout aby se u toho pobavil. Famózní scénář a krásně zapadající hudba. Až na předvídatelný happy ending, který se dal dost očekávat to bylo příjemně uvolňující dílko. ()

BEZHLAVY 

všechny recenze uživatele

po dlouhé době americká komedie u které jsem se upřímně zasmál! Směšné situace a dialogy s rodiči, fajn námět i scénář, úplně příjemně jsem se u bedny vyrelaxoval:o) ...říkám si co by bylo lepší, být takové trdlo, ale s krutým osudem a šíleným happyendem, nebo brácha-holkař, který najde tu pravou, ovšem jen do doby, než si dotčená zajde do knihovny...a pak odjet v novém cabriu s prasátkem, .....ale nádherným:o) ()

Juniore 

všechny recenze uživatele

Starší brat Dan(Steve Carell) je vdovec a má tri dcéry, ale jeho osobný život je pohroma až do momentu, kedy spoznáva Mary (Juliette Binoche), ktorá je zadaná. Sniva o nej, kým nepríde do rodičovského domu, kde sa schádza celá rodina ako aj Mary s jeho bratom Mitchom (Dane Cook). A klasický trojuholník môže začať. Za zmienku stojí ranné cvičenie, kedy Dan zíza Mary na pozadie, ako aj sprchovanie (to si však pozrite sami). Film o láske a nemožnosti byť s milovanou, lebo ona je s tým, ktorého máme radi a nepodrazíme. Kto tento pocit pozná, toho určite nadchne tento film. Veľmi kvalitný, občas strelený, so šťastným koncom, ktoré sa v živote nestávajú až takou samozrejmosťou. moje hodnotenie 95% ()

babuca 

všechny recenze uživatele

som milo prekvapený, že tento film sa páči toľkým ľuďom. Je to asi preto lebo je to o živote v rodine, o láske, a spúste dôležitých maličkostiach v každodennom živote. A bolo to aj vtipné 80% ()

le_loulou 

všechny recenze uživatele

Podle vysokých hodnocení jsem čekala trochu víc. Je to vlastně docela milý film, ale nijak zvlášť mě nepřekvapil... ()

lajkee 

všechny recenze uživatele

Film si drží úroveň od začiatku do konca. Vtip, láska, zopár chvíľ na zamyslenie. A v tom jednom momente mi vykĺzlo zopár sĺz, pekne, pekne... ja som ani netušil, že som taká citlivka :) ()

CarlaBrunn 

všechny recenze uživatele

Mila komedia, zanechavajuca prijemne pocity napr. pri pohlade na velku a zohranu Danovu rodinku, ktora spolocne zdiela zabavu, sporty, vecere.... a najma sukromie poniektorych clenov ("Dan mněl konečne rande, řekni im to..." .... "Dane jak to dopadlo? Povidej...") Zapletka bola pre mna mimoriadne putava-boj dvoch bratov o lasku sympatickej Marie, ktora medzi nimi na par chvil vyvola nenavist. Najviac ma zaujala pasaz, kedy Mariu rodina prijala (spolocna rozcvicka na zahrade, spolocne posedenie pri veceri). Samozrejme ako kazdy romanticky film, aj tento sa musel skoncit happyendom. ()

pajapeta 

všechny recenze uživatele

Je sám se třema dcerama a potkal holku. Až potom zjistil, že je to bráchova holka. Několik víceméně vtipnejch situací, pak se to provalí, on je chudák chvíli za blbce, ale samozřejmě se vše v dobré obrátí, dojede si pro ní i se všema holkama. Hromada superkladnejch postav, ale hezký dívání. ()

CaveRnDish 

všechny recenze uživatele

Příjemný realistický film, který ničím neoslní ale ani nepopudí. I když tam tématicky nepatří, mám ho v mysli uložený jako vánoční film. ()

ivour 

všechny recenze uživatele

Nuda nuda. Hlavní hrdina je mi krajně nesympatický a nakonec už mi bylo úplně fuk jestli spolu skončí nebo ne. ()

Martina_K 

všechny recenze uživatele

Jeden osamělý otec "láskovrah" na tři pubertální dcery.. Pohodová rodinná podívaná, nic moc jsem od filmu nečekala, až jsem byla překvapená, jak moc mě bavil. Příjemná je i délka filmu, tak akorát. ()

majlaan 

všechny recenze uživatele

Film značně kolísavé kvality. Pasáže nadprůměrné až výborné jsou bohužel zdaněné tunami a tunami břeček a výkalů, ze kterých bylo na blití nejen mně, ale i mé velice romanticky založené lepší polovičce.. A to už v našich kruzích něco znamená! Děs! ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Americká dramatická klasika rádoby silného příběhu o člověku se kterým se život jakoby nemazlil a on si přesto zachovává chladnou hlavu plnou optimistických ideálů i když někdy je to spíše na provaz obtočený kolem lustru. Když tohle všechno dokážete scénáři odpustit a máte rádi třeba Juliette Binoche, tak si na své asi přijdete, protože v tomhle filmu je roztomile okouzlující a navíc vše nakonec dopadne tak jak má. ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Trochu to připomíná Bláznivou zatracenou lásku (z otcovského hlediska), též se Stevem Carellem. Je to taková oddechovka s průhlednou zápletkou. I to, že Mitch překlikne jinam, konkrétně k té pohledné doktorce (Emily Blunt ji hraje). Jinak tu nevidím výrazný herecký výkon, Asi nejlepší jsou všechny tři Danovy dcery. U mně 65 %. PODRUHÉ 6-6-23  stále 3* , průměr. Začátek / konec ujde, střední pasáž hodně ujetá. Moje oblíbená Britt Robertson asi v první větší roli (je jí zde 16) poněkud uřvaná, ale to lepší přijde časem. ()

tortna 

všechny recenze uživatele

-zlý- scenárista pošle do cesty dvom bratom jednu Ženu. našťastie sa všetci navzájom podporujú a celá rodina sa má rada. Celkom úlet aj na američanov. takže nič pre nás. Jedine tá francúzska Herečka, ale aj ona je tam iba ako ťahák pre divákov. Chce to vyzerať reálne, ale je z toho len rodinné sci-fi. ()

Reklama

Reklama